autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Cairo Luchthaven

Startpagina > Egypte > Autohuur Cairo Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Cairo Luchthaven. Autohuur in Cairo Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Cairo Luchthaven

Autoverhuur Cairo Luchthaven
Autohuur Cairo Luchthaven

Cairo International Luchthaven (IATA Code: CAI) dient als een hub voor Egypt Air en is een van de drukste luchthavens in het land. Met drie startbanen en twee operationele terminals in Naast een seizoensgebonden terminal, de luchthaven bedient bijna 15 miljoen passagiers per jaar. Na indrukwekkende renovatie van de terminals bieden nu de toegankelijkheid voor maximaal 8,5 miljoen internationale passagiers. De luchthaven heeft eerder won de Luchthaven Service Kwaliteit of ASQ award als een van de beste luchthavens in de regio en zorgt voor uitstekende prestaties en tevredenheid van passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Cairo International Luchthaven fungeert als een belangrijke hub voor tal van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die Alexandria Airlines, Nile Air, AlMasria Universal Airlines en Nesma Airlines omvatten. Grote internationale luchtvaartmaatschappijen die luchthaven zijn onder meer Aeroflot, Air France, British Airways, Korean Air, Kenya Airways, Sudan Airways, Royal Jordanian en Turkish Airlines. Populaire binnenlandse routes omvatten Alexandria, Luxor, Aswan, Hurghada en Sharm el-Sheikh. Internationale reizen naar bestemmingen zoals Khartoem, Dubai, Amsterdam, Koeweit, Casablanca, Khartoum, en Tunis zijn slechts een paar van de populaire internationale bestemmingen vanaf de luchthaven.

Luchthaven Faciliteiten

Een aantal diensten zijn beschikbaar op Cairo International Luchthaven en onder meer medische diensten, duty-free winkels, lounges, bankieren en het wisselen van valuta-opties. Talrijke restaurants, cafes, bars en snackbars bieden mogelijkheden voor de hongerige reizigers. Check out Puro Gusto of Segafredo Cafe voor alles van gourmet tot fast food in alle terminal concoursen. Nabijgelegen hotels zijn beschikbaar op vliegveld shuttle bus. Vertegenwoordigers Hotel is te vinden op diverse balies in de luchthaven. Autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven bieden voertuig keuzes van grote internationale en lokale autoverhuurbedrijven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen