autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Egypte

Startpagina > Egypte

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Egypte. Autohuur in Egypte omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Cairo Luchthaven

Hurghada Luchthaven

Luxor

Sharm El Sheikh Luchthaven

Gids Egypte

Autoverhuur Egypte
Autohuur Egypte

Inleiding:

Egypte ligt in Noord-Afrika aan de Middellandse Zee. Israël, Jordanië, Saoedi-Arabië en de Rode Zee liggen in het oosten van het land, Soedan in het zuiden, in het westen Libië en Turkije is over de Middellandse Zee naar het noorden.Het staat bekend om de grote piramiden, mummies, en het Suezkanaal.

Bevolking en taal:

In 2006, de bevolking van Egypte was ongeveer 76 miljoen. Officiële taal van het land is Arabisch, maar Koptisch, Engels en Frans worden ook gesproken. Ongeveer 90% van de bevolking is moslim, en 9% zijn Koptische. De cultuur is overwegend Arabisch. In feite, Arabieren make-up 99% van de bevolking. Andere opmerkelijke minderheden zijn de Nubiërs en de bedoeïenen.
Bescheidenheid is belangrijk in Egypte. Schouders, knieën, en alles tussen moeten vallen op een minimum. Ook worden geopend uitingen van genegenheid niet goed geaccepteerd.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Cairo - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 9.000.000.Het werd opgericht in 969 ad, en is de hoofdstad van Egypte, omdat de kruisvaarders verder te gaan in het land in 1168 ad geweest. Zorg ervoor dat de Egyptische Oudheden Museum te bezoeken, want het bevat meer voorwerpen uit het oude Egypte dan enig ander museum in de wereld. Een andere belangrijke attractie is de Citadel, waar de zetel van de Egyptische macht tot in de 19e eeuw was vanaf het moment van haar oprichting. Voor een interessant kijkje in Egypte het merk van het christendom, wordt het Koptisch Museum vol met een enorme collectie van Koptische kunst, en de hangende kerk heeft prachtig beschilderde schermen en een marmeren preekstoel.

Giza - De bevolking van deze stad is ongeveer 2,7 miljoen euro.Het is beroemd om zijn linker Grote Piramiden en de Sfinx, die de enige wonderen van de antieke wereld staan ​​vandaag. Slechts 300 tickets worden uitgedeeld aan deze attracties elke dag, dus vroeg.

Alexandria - Deze stad, met een bevolking van 4 miljoen, was het centrum van cultuur, wanneer Griekenland regeerde Egypte.De Bibliotheca Alexandrina is een moderne vervanger voor de beroemde bibliotheek in Alexandrië. Ook interessant is dat Fort Qayt Bay werd gebouwd op de ruïnes van de beroemde vuurtoren van Pharos, de tweede oude wonder dat Egypte gehouden.

Aswan - Aswan heeft een bevolking van ongeveer 51.000 en is de site van de beroemde dam, die veroorzaakt diverse monumenten worden verplaatst als gevolg van de overstromingen het creëerde.De Nubische Museum op de oostelijke oever wil de Nubische cultuur die bloeide in het Zuiden te behouden. Op de westelijke oever, Saint Simeon klooster is een grote, goed ontworpen, Koptisch klooster.

De Karnak Tempels - Deze tempels zijn gelegen in de buurt van Luxor.Hoewel ze bekend als de grootste oude religieuze site in de wereld van vandaag, ze bieden ook prachtige foto's bij zonsondergang.

Suez - Dit is de site van de beroemde gracht en heeft een bevolking van ongeveer 500.000.Om te bezoeken, moet u een tol tunnel onder de grachten. Bij het regelen van uw caravan bij het VVV-kantoor, in gedachten houden dat de tunnel sluit 's nachts. Na een bezoek aan de grachten, kun je de Port Sa'id Nationaal Museum, waar de uitgebreide geschiedenis van Egypte beslaat zien. U kunt ook een stop bij de kloosters van St. Antonius en St. Paul. Beide zijn gelegen op het schiereiland, maar je kunt ze alleen bezoeken als je een auto hebt gehuurd.

Siwa en de Witte Woestijn - Er zijn diverse oases en woestijnen in Egypte.De Siwa Oasis is uniek omdat je in staat om authentieke Berber goederen hier te kopen zijn. De Witte Woestijn, ook in de westelijke Egyptische woestijn, is een geweldige plek om de interessante kalkformaties verkennen en de woestijn tot bloei bij zonsondergang te kijken.

Klimaat:

Egypte heeft een woestijnklimaat. Er zijn slechts twee seizoenen - zomer, dat is warm en duurt van mei tot oktober, en in de winter, die duurt van november tot april en is mild en koel. De 7 "van de jaarlijkse neerslag treedt alleen op tijdens de wintermaanden.
Aangezien Opper-Egypte is dichter bij de evenaar is het warmer. Temperaturen in Aswan (Zuid) gemiddeld 34 ° C in de zomer en 17 ° C in de winter. Ter vergelijking, Alexandria (in het noorden) gemiddeld 26 ° C in de zomer en 15 ° C in de winter.
Egypte ervaart stofstormen (khamaseen) van maart tot mei. Wees voorbereid voor hen als u op reis in deze tijd.

Economie:

Het BBP van Egypte was ongeveer 230 miljard (USD) in 2011. De nationale munt is de Egyptische pond. Dienst, met name het toerisme, goed voor 49% van de economie. Productie, mijnbouw en landbouw zijn ook belangrijk voor Egypte. Elk jaar, Egypte importeert geraffineerde olie, telefoons, auto's en onderdelen, turbo jets, en schroot. Het exporteert katoen, voedsel, ongeraffineerde olie en aardolieproducten, en metaal.

Vervoer:

Cairo International Luchthaven is de belangrijkste internationale luchthaven.Andere belangrijke luchthavens zijn Sharm El-Sheikh International Luchthaven, de internationale luchthaven van Luxor en Hurghada.
De enige intracity Metro / Underground in het land is in Caïro, maar het is niet uitgebreid. Er is ook een intercity trein die loopt van Aswan naar Alexandrië, maar je moet kaartjes voor het te kopen op voorhand van uw reis. Toeristen kunnen worden gedwongen om eerste klas tickets kopen op elke trein.
De wegen in Egypte zijn goed geplaveid, en borden zijn in het Arabisch en het Engels. Benzinestations en rustplaatsen zijn er in overvloed. Reizen met de auto tussen steden zal u de unieke mogelijkheid van het reizen per konvooi. Kunt u gemakkelijk regelen om dit te doen bij de plaatselijke VVV-kantoor.
Taxitarieven variëren op basis van de kleur van de taxi en hoe goed u in staat om te onderhandelen met de bestuurder zijn.
Prive bussen zijn gevaarlijk. Je moet niet gebruik maken van deze. Lokale openbare bussen hebben de onaangename ervaring van airconditioning op het punt van bevriezing, met luide video afspelen op de achtergrond, en / of een slechte chauffeurs achter het stuur.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen