autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Zweibrücken Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Zweibrücken Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Zweibrücken Luchthaven. Autohuur in Zweibrücken Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Zweibrücken Luchthaven

Autoverhuur Zweibrücken Luchthaven
Autohuur Zweibrücken Luchthaven

Zweibrücken Luchthaven (IATA Code: ZQW) is gelegen in het Rijnland Palts regio van Duitsland en is de tweede grootste luchthaven in dit gebied.De luchthaven enkele baan en terminale proces ongeveer 250.000 passagiers per jaar. De luchthaven dient als een hub voor TUIfly en bijna een dozijn extra binnenlandse en regionale vervoerders.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Airline dragers onderhouden door de luchthaven Zweibrücken een regelmatige vluchten met TUIfly naar Las Palmas de Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura.De rest van de vluchten die vertrekken en aankomen op de luchthaven zijn seizoen gebaseerd of gecharterd. AtlasJet biedt een seizoensgebonden chartervlucht naar Antalya en Germania en Hamburg Airways bieden ook seizoensgebonden vluchten naar Antalya.Extra vluchtroutes naar Engidha, Djerba en Tenerife worden voorgesteld voor de nabije toekomst door vervoerders Air VIA, Condor en Nouvelair Tunisie.Pegasus Airlines biedt seizoensgebonden vluchten naar Istanbul.

Luchthaven Faciliteiten

Luchthaven voorzieningen bij de luchthaven Zweibrücken zorgen voor comfort en een verscheidenheid van diensten voor reizigers. De kleine terminal heeft een kleine bistro genaamd "Follow Me" voor lichte maaltijden en dranken. De airporthas beperkte mogelijkheden om te winkelen. Toegang tot andere voorzieningen, hotelaccommodatie en diensten zijn beschikbaar op verschillende locaties buiten de luchthaven. Vervoer van en naar de luchthaven is per bus en taxi. Huurauto diensten worden geleverd door Avis, Buchbinder Rent-A-Car, en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen