autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur München Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur München Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in München Luchthaven. Autohuur in München Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids München Luchthaven

Autoverhuur München Luchthaven
Autohuur München Luchthaven

Munich Luchthaven (IATA Code: MUC) is een van de grootste in Duitsland en verwerkt meer dan 40 miljoen passagiers per jaar door middel van 400.000 vluchten.De luchthaven drie startbanen en twee terminals dienen binnenlandse en internationale passagiers. De luchthaven dient als een hub voor meer dan een half dozijn luchtvaartmaatschappijen, waaronder Lufthansa, Condor, Air Berlin en Augsburg Airways. De luchthaven wordt beschouwd als de op een na drukste in het land (na Frankfurt ) en is gestaag toegenomen internationale passagiersvervoer in de laatste jaren.Terminals van de luchthaven bevinden zich tussen de twee belangrijkste landingsbanen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Meer dan twee dozijn grote binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen bieden diensten van en naar de internationale luchthaven van München. Belangrijke dragers omvatten Aegean Airlines, Aeroflot, Air Canada, Air China, Air France, British Airways, Emirates, KLM, Qatar Airways en United Airlines. De meest populaire internationale routes omvatten Londen, Parijs, Amsterdam, Barcelona en Madrid.Bestemmingen aan de Verenigde Staten, Italië, Japan en Singapore zijn ook populair.

Luchthaven Faciliteiten

Meer dan 100 winkels en restaurants bevinden zich in de luchthaven van München twee terminals en Luchthaven Center. Winkels en eetgelegenheden zijn Kinderland, Wolford en Victorias Secret aankomst in december 2013. Eten en drinken opties variëren van fastfood en snackbars aan het Alfredo Cafe Bar of luchthaven Bolivia dat Turkse gerechten serveert. Tientallen winkels en eetgelegenheden zijn gevestigd door beide terminals. Een luchthaven souvenirwinkel, terras bezoeker en bioscoop biedt weergaveopties voor reizigers. Vervoer van en naar de luchthaven is bereikbaar met de trein, bus, hotel shuttles en limousine diensten. Autoverhuur worden gevestigd in het centrale gebied van Terminal One en worden geleverd door grote luchtvaartmaatschappijen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen