autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Mannheim Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Mannheim Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Mannheim Luchthaven. Autohuur in Mannheim Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Mannheim Luchthaven

Autoverhuur Mannheim Luchthaven
Autohuur Mannheim Luchthaven

Mannheim Luchthaven (IATA Code: MHG) is ook bekend als de luchthaven van Mannheim City. De regionale luchthaven is een relatief klein met een start-en landingsbaan en terminal die algemene luchtvaart, helikopter, Medevac, en zakelijke reizigers gebruik te maken van prive-jets en gecharterde vliegtuigen worden geserveerd. Tot op heden, de luchthaven biedt niet langer een lijndiensten in of uit de faciliteit.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Mannheim Luchthaven biedt geen regelmatige lijndiensten in of uit de faciliteit. De luchthaven vandaag dient voornamelijk als een recreatieve uitvalsbasis voor antenne sportevenementen, Medevac diensten en helikopter diensten. Kleine gecharterde prive civiele en zakenvliegtuigen worden nu onderhouden door het pand. De luchthaven is niet in staat de behandeling tal van moderne regionale jets en gewichtsbeperkingen op hun plaats. Alleen kleine en lichte vliegtuigen mogen landen en opstijgen van de faciliteit.

Luchthaven Faciliteiten

Luchthaven voorzieningen bij Mannheim Luchthaven zijn zeer beperkt tot reizigersverkeer. Een snackbar binnen biedt toegang tot lichte maaltijden en dranken. De terminal biedt kantoren van luchtvaartmaatschappijen, een kleine politie-faciliteit en de plaatselijke vliegschool.Reizigers moeten proberen andere voorzieningen, waaronder autoverhuur in de buurt van Mannheim.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen