autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Hof Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Hof Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Hof Luchthaven. Autohuur in Hof Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Hof Luchthaven

Autoverhuur Hof Luchthaven
Autohuur Hof Luchthaven

Hof Luchthaven is bekend door de lokale bevolking als Hof-Plauen Luchthaven (IATA Code: HOQ) en is gelegen in het noordoostelijk Beierse regio van het land. De regionale luchthaven biedt een start-en landingsbaan en terminal. De luchthaven onlangs gestopt regelmatig geplande vlucht van en naar de inrichting. Op dit moment verwerkt de luchthaven kleine zakenvliegtuigen, vaste vleugel en helikopter vliegtuigen die kunnen worden gehuurd of gecharterd bij de faciliteit.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Het Hof Luchthaven biedt niet langer regelmatig geplande vluchten van binnenlandse vervoerders. Vandaag is de luchthaven bedient voornamelijk gecharterde en prive civiele vluchten van en naar grotere aansluitpunten hele Duitsland en aangrenzende regio's.De luchthaven biedt ook toegang en brandstof voorzieningen voor lucht-clubs, hete luchtballon teams en parachutespringen activiteiten en clubs.

Luchthaven Faciliteiten

Voorzieningen in de luchthaven zijn beperkt tot smakken en drankautomaten. Een baby kleedkamer is beschikbaar in de kleine terminal. Autoverhuur diensten van Europcar zijn beschikbaar op de luchthaven. Reizigers die aankomen op de luchthaven moeten van tevoren telefonisch of kijk op de website voor bedrijfsuren en diensten.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen