autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Dusseldorf Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Dusseldorf Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Dusseldorf Luchthaven. Autohuur in Dusseldorf Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Dusseldorf Luchthaven

Autoverhuur Dusseldorf Luchthaven
Autohuur Dusseldorf Luchthaven

Düsseldorf International Luchthaven is een van de grootste in Duitsland (IATA Code: DUS) en is de grootste in Noord Rijn-Westfalen regio van het land.De twee start-en landingsbanen verwerken ongeveer 21 miljoen passagiers per jaar met meer dan 200.000 vluchten via haar drie grote terminals en uitvoerende terminal. De luchthaven dient als een hub voor Air Berlin, Germanwings, Lufthansa en Germania. De luchthaven biedt ongeveer 70 luchtvaartmaatschappijen carriers met meer dan 185 non-stop binnenlandse en internationale bestemming opties.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Populaire luchtvaartmaatschappijen ten dienste van de internationale luchthaven van Düsseldorf zijn Air China, Air Berlin, Aeroflot, American Airlines, British Airways, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines en Swiss International Airlines. Populaire internationale bestemmingen zijn Moskou, Tripoli, Athene, Peking, Parijs, Chicago, Londen en Helsinki. Populaire regionale vluchten omvat bestemmingen zoals Antalya, Malta, Helsinki, Istanbul, Kopenhagen en Barcelona.

Luchthaven Faciliteiten

De internationale luchthaven van Düsseldorf is enorm en biedt honderden opties als het gaat om winkelen, dineren, en diensten. De luchthaven biedt meer dan 60 winkels die H & M, Boss en Gant omvatten. Keuzes voor eten en een breed scala aan dranken bevinden zich in alle terminals en omvatten kleine koffie kiosken en cafes zoals Amoriba om sit-down diner voor de Aziatische keuken in Kikaku, of groter menu-opties zoals die door Marche Restaurant. Aanvullende diensten zijn geldautomaten, bank-opties, een tandartsenpraktijk, een wasruimte, en een apotheek. Internet-verbinding is beschikbaar door de luchthaven. Vervoer van en naar de luchthaven wordt vergemakkelijkt door de trein, skytrain opties, busroutes en taxi's. Autoverhuur faciliteiten bevinden zich in de aankomsthal autoverhuur center met opties die door Enterprise, Europcar, Buchbinder Rent-A-Car, Avis en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen