autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Dortmund Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Dortmund Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Dortmund Luchthaven. Autohuur in Dortmund Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Dortmund Luchthaven

Autoverhuur Dortmund Luchthaven
Autohuur Dortmund Luchthaven

Dortmund Luchthaven (IATA Code: DTM) is gelegen in het noordelijke Rijn-Westfall regio van Noord- Duitsland. De luchthaven is geclassificeerd als een internationale luchthaven met een landingsbaan en terminal die ongeveer 2 miljoen passagiers per jaar bedient met 23.000 vluchten. De luchthaven heeft een geschiedenis die teruggaat tot het midden van de jaren 1920, maar na twee wereldoorlogen werd niet algemeen gebruikt voor commerciële vluchten tot het midden van de jaren 1950. Vandaag is de luchthaven dient voornamelijk als een tussenstop of aansluitpunt op kleine vliegtuigen maken verbindingen met grotere luchthavens en bestemmingen binnen de Duitse grenzen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De luchthaven vandaag dient voornamelijk als een aansluiting voor kleine vlakken die passagier transfers naar grotere luchtvaartmaatschappijen en luchthavens in Duitsland. Het weer het toelaat, chartervluchten worden af ​​en toe gepland. Grote luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven Dortmund onder andere EasyJet, Germanwings, Ryanair en Wizz Air. Air Berlin biedt seizoensgebonden vluchten naar Palma de Mallorca.EasyJet flys aan Londen en Germanwings biedt een regelmatige bestemming route naar München.Wizz Air biedt vaste routes naar Boedapest, Boekarest, Sophia en Wrocław.

Luchthaven Faciliteiten

Dortmund Luchthaven biedt weinig voorzieningen voor reizigers door zijn omvang. Een reis winkel biedt reizigers met informatie over lokale reizen, toerisme en hotelboekingen. Gratis duty winkels te vinden in Heinemann. Extra voorzieningen zoals hotelaccommodatie, eetgelegenheden en autoverhuur zijn gevestigd in de buurt van Dortmund.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen