autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Bremen Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Bremen Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Bremen Luchthaven. Autohuur in Bremen Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Bremen Luchthaven

Autoverhuur Bremen Luchthaven
Autohuur Bremen Luchthaven

Bremen Luchthaven (IATA Code: BRE) is ook bekend door de lokale bevolking als Flughafen Bremen. De luchthaven enkele baan en terminal dienen ongeveer 2,5 miljoen passagiers per jaar vanuit een bijna 45.000 vluchten. De luchthaven dient als een belangrijke hub voor Germania en Ryanair en biedt meer dan 50 bestemmingen.De luchthaven heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot de Eerste Wereldoorlog dateert en speelde een belangrijke rol voor de Duitse vlucht operaties tijdens de Tweede Wereldoorlog, en als een luchtmachtbasis voor Amerikaanse strijdkrachten na de sluiting van die oorlog. De luchthaven biedt een groot aantal binnenlandse, regionale en seizoensgebonden en chartervluchten voor passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een groot aantal binnenlandse en regionale luchtvaartmaatschappijen bieden diensten op het vliegveld van Bremen. Air Frankrijk (met activiteiten die door Hop!) levert diensten aan Parijs.Ryanair biedt regelmatig en populaire bestemming routes naar Rome, Stockholm, Dublin, Thessaloniki, en Tenerife.Turkish Airlines biedt een regelmatige route naar Istanbul. Regionale vervoerders Germanwings en ​​Lufthansa bieden regelmatig geplande bestemmingen te Stuttgart, Frankfurt en München.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Bremen ligt op 15 minuten van het centrum van Bremen. De terminal van de luchthaven biedt een Luchthaven Shop en duty-free winkelen voor souvenirs en reisartikelen. De terminal is ook uitgerust met geldautomaten, een boekhandel en een 24-uurs bakkerij. De Bäckerei Kamps biedt een mooie afwisseling van vers gebakken lekkernijen, drankjes en andere eetgelegenheden 24 uur per dag in de Aankomsthal. Internet hotspots zijn ook beschikbaar voor reizigers. Autoverhuur bevinden zich in de autoverhuur paviljoen tegenover Terminal Two, vertegenwoordigd door Avis, Enterprise, Europcar, Sixt en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen