autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Baden Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Baden Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Baden Luchthaven. Autohuur in Baden Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Baden Luchthaven

Autoverhuur Baden Luchthaven
Autohuur Baden Luchthaven

Baden Luchthaven (IATA Code: FKB) is een door de lokale bevolking bekend staat als Bodman Airpark of een Flughafen Baden Baden. De luchthaven is een van de grootste in de deelstaat Baden-Württemberg regio Duitsland niet ver van München. De twee start-en landingsbanen en de belangrijkste terminal dienst als een hub voor Ryanair en bieden voornamelijk binnenlandse en korte internationale vliegroutes en luchtvaartmaatschappijen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Baden Luchthaven levert diensten door een aantal populaire luchtvaartmaatschappijen. Air Berlin biedt een regelmatige route naar Berlijn en seizoensgebonden routes naar Rimini en Palma de Mallorca.Germania carriers bieden seizoensgebonden chartervluchten naar Antalya, Palma de Mallorca en Tenerife.De lucht carrire is ook gepland om te beginnen met het verstrekken van vluchten naar Moskou in de winter 2013. InterSky vervoerder zorgt voor een regelmatige route naar Hamburg. Ryanair biedt tal van korte internationale vluchten naar populaire bestemmingen zoals Rome, Girona, Alicante en Londen. Ryanair biedt ook seizoensgebonden vluchten naar Marrakech, Stockholm, Thessaloniki en Riga.

Luchthaven Faciliteiten

Baden Luchthaven biedt een klein scala aan eetgelegenheden van lichte gerechten te zitten dineren. De B ​​& B Hotel Bodman Airpark serveert ontbijt. Een aantal coffeeshops en een bistro zijn beschikbaar in de passagiersterminal. Een biertuin met een nabijgelegen speeltuin voor de kinderen is beschikbaar in het gebied van veiligheid. Voor passagiers die willen wat tijd winkelen doden, de Travel Value Shop en Alize Souvenirs & Internet zijn beschikbaar in de openbare ruimte. Een terras en een speeltuin voor de kinderen is zich in het vertrek van de terminal. Geldautomaten, een lounge en een conferentieruimte en een terras bezoeker bevindt zich in de terminal.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen