autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Duitsland

Startpagina > Duitsland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Duitsland. Autohuur in Duitsland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Frankfurt Luchthaven

from 22,-

per day

 

München Luchthaven

from 24,-

per day

         

Düsseldorf Luchthaven

from 20,-

per day

 

Berlijn Tegel Luchthaven

from 27,-

per day

         

Hamburg Luchthaven

from 20,-

per day

 

Köln Luchthaven

from 20,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Altenburg Nobitz Luchthaven
Augsburg Luchthaven
Baden Luchthaven
Berlijn Schönefeld Luchthaven
Berlijn Tegel Luchthaven
Bremen Luchthaven

Bremerhaven Luchthaven
Köln Luchthaven
Dortmund Luchthaven
Dresden Luchthaven
Düsseldorf Luchthaven
Egelsbach Luchthaven

Emden Luchthaven

Erfurt Luchthaven
Frankfurt Luchthaven
Friedrichshafen Luchthaven
Hahn Luchthaven
Hamburg Luchthaven
Hanover International Luchthaven
Hof Luchthaven
Kiel Luchthaven
Leipzig Luchthaven
Lübeck Blankensee Luchthaven


Mannheim Luchthaven

Memmingen Allgäu Luchthaven
Münster Osnabrück Luchthaven
München Luchthaven
Neurenberg Luchthaven
Paderborn Lippstadt Luchthaven
Parchim Luchthaven
Saarbrücken Ensheim Luchthaven
Stuttgart Luchthaven
Weeze Niederrhein Luchthaven

Zweibruecken Luchthaven

Gids Duitsland

Autoverhuur Duitsland
Autohuur Duitsland

Inleiding:

In Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg grens Duitsland in het westen, terwijl de Noordzee, Denemarken, en de Oostzee vormen de noordelijke grens.Polen en de Tsjechische Republiek zijn op het oosten, en Oostenrijk en Zwitserland zijn in het zuiden.
Duitsland staat bekend om zijn precisie-instrumenten, de Volkswagen, zijn bier en Oktoberfest.

Bevolking en taal:

Duitsland heeft een bevolking van 82 miljoen mensen. Wanneer we kijken naar religie, 38% van de bevolking is protestant en 34% katholiek. Duits is de officiële taal van het land. Etnisch, 92% van de bevolking is Duits, en 2% is Turks. Andere minderheden zijn Grieks, Pools en Italiaans.
Duitsers zijn altijd stipt, en de tijd is belangrijk. Er is weinig gebruik van credit cards in Duitsland, dus houd geld bij de hand tijdens het reizen. Zonnebaden naakt is algemeen aanvaard en treedt op bij beide stranden en parken.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Berlijn - De hoofdstad heeft een bevolking van ongeveer 3,4 miljoen en heeft ruïnes dateren uit 1192 ad.De Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche is een monument voor de vernietiging door de Tweede Wereldoorlog, en alleen de klokkentoren blijft. Een bezoek aan de Story of Berlijn geeft je 800 jaar geschiedenis in een stop. Andere interessante WWII / koude oorlog musea zijn het Judisches Museum, en de Mauermuseum-Museum Haus am Checkpoint Charlie.

Hamburg - Deze stad heeft een bevolking van ongeveer 1,7 miljoen.Kijkje in het Rathaus (stadhuis) met het neo-renaissance bouw, een cruise op de Alster meren, of verken de Hamburger Kunsthalle (kunstmuseum) met kunst die alle periodes uit de Romeinse tot heden.

Neushwanstein en Hohenschwangau - Beide kastelen gehuisvest koning Ludwig II, toen hij een kind en de andere toen hij een volwassene was.Neushwanstein is het sprookjeskasteel hij ontwierp, en gebruikt als een model voor het ontwerp van Kasteel van Doornroosje Walt Disney's.

München - München heeft een bevolking van 1,2 miljoen.Het is het meest bekend om haar koninklijke feest genaamd Oktoberfest, die plaatsvindt van eind september tot begin oktober. Het Deutsches Museum is een van de beste musea van wetenschap en technologie in de wereld. De Residenz werd begonnen in 1363 en is een spectaculaire paleis met een museum.

Keulen - Deze stad met een bevolking van ongeveer 1 miljoen is waar je het Chocolademuseum kan bezoeken en de geschiedenis van chocolade evenals de hedendaagse productie.Vermijd deze attractie in het weekend, als het wordt erg druk. De Dom (kathedraal) is Koln handtekening functie met de bouw nemen meer dan 600 jaar in beslag. Het Romeins-Germaans museum werd gebouwd in de jaren 1970 naar het huis van Romeinse overblijfselen gevonden in Duitsland.

Frankfurt - In deze stad met een bevolking van 700.000, zult u van Goethe Huis en Museum met schatten uit de familie van de schrijver, de Kaiserdom, waar de kroning van de Heilige Roman Keizers plaatsvond, en de dierentuin met zijn divers en talrijk hoeveelheden dieren.

Bonn - Deze stad heeft een bevolking van 350.000.De Beethoven huis bevat een museum over de componist, terwijl Minster was ooit een van de belangrijkste centra kerk in de Middeleeuwen. Kijk ook voor Poppelsdorf Paleis met zijn botanische tuinen en mineralen verzamelen en de Oude Begraafplaats, waar je een aantal beroemde graven kunt vinden.

Nurnberg Kasteel - Dit kasteel in de stad van Nurnberg was ooit het huis van de Heilige Roman Keizers.Het ligt achter de muren van de Oude Stad.

Dresden - Deze stad heeft een bevolking van 550.000.De kerk van Onze-Lieve-Vrouw is ontworpen om eruit alsof het gemaakt van een enkele steen. Vernietigd in de Tweede Wereldoorlog, is het herbouwd en blijft een herinnering aan de verwoestingen van de oorlog. The Green Vault, gelegen in het Koninklijk Paleis, is zo'n populaire tentoonstelling die kaartjes vaak uitverkocht zijn maanden van tevoren. Zorg ervoor dat de jouwe vroeg. Ook de Verkehrsmuseum is een museum van vervoer die alle soorten voertuigen bevat.

Klimaat:

Het klimaat is gematigd met koude winters en zomers die vaak zijn koel en regenachtig, maar kan heel warm zijn (tot 30 ° C). Van juni tot augustus, verwachten zomer temperaturen variëren van 10 ° C-23 ° C. In de wintermaanden (november tot maart) is het bereik -5 ° C-8 ° C. Afhankelijk van het gebied, Duitsland ontvangt overal 23-48 centimeter regen per jaar.

Economie:

Duitsland is vijfde in de wereld met een GPD van 3,2 biljoen (USD). Als lid van de EU, het maakt gebruik van de euro (€) voor valuta. Economische geschiedenis van Duitsland is een van grote hoogten en grote dieptepunten.Het importeert vis en hout, terwijl het exporteren afgewerkte producten, voertuigen, machines, voeding, textiel, metalen en chemische producten.

Vervoer:

De luchthaven Berlijn Brandenburg International en de internationale luchthaven van Hamburg zijn de belangrijkste internationale luchthavens voor Duitsland.Flughafen Frankfurt, Flughafen München, Flughafen Stuttgart, Flughafen Düsseldorf, en Flughafen Koln / Bonn zijn andere belangrijke luchthavens.
De treinen in heel Duitsland hebben de neiging om te stoppen alleen in het centrum van steden. Ze kunnen ook duurder dan reizen door de lucht. Er is een Rail en Drive optie die autohuur combineert met een trein door.
Wegen in Duitsland zijn uitstekend. Autohuur is de enige manier om bepaalde gebieden van Duitsland te bereiken, en het is de enige manier om een ​​kans om te rijden op de beroemde snelwegen hebben. Benzinestations zijn concurrerend (behalve op de snelwegen), en je kunt vaak goede deals te kopen vergelijkend winkelen voor benzine.
In Duitsland, de bussen zijn alleen lokale tenzij je reizen tijdens de maanden april tot en met oktober op touringcars.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen