autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Augsburg Luchthaven

Startpagina > Duitsland > Autohuur Augsburg Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Augsburg Luchthaven. Autohuur in Augsburg Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Augsburg Luchthaven

Autoverhuur Augsburg Luchthaven
Autohuur Augsburg Luchthaven

Augsberg Luchthaven is een regionale luchthaven (IATA code: AGB) gelegen in de buurt van München in de Beierse regio van Duitsland. Het is een van de oudste steden in het zuidwesten van Beieren en is een populaire toeristische bestemming. Augsberg Luchthaven biedt voornamelijk Air Charter diensten en zakenluchtvaart. Zijn enige start-en landingsbaan en terminal bieden onbeperkte maar comfortabele toegang tot een scala aan voorzieningen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Augsberg luchthaven dient als een vliegschool en aansluitpunt voor zaken-en chartervluchten. De taxibanen, schort en landingsbanen zijn ontworpen voor kleinere vliegtuigen en geen grotere binnenlandse of regionale vervoerders niet dienen.

Luchthaven Faciliteiten

Augsberg Luchthaven biedt een scala aan voorzieningen om reizigers dat de Air Lounge bevatten. De lounge combineert een koffiebar, een restaurant en wijnbar. Uren zijn gebaseerd op het seizoen. De luchthaven biedt ook entertainment in de vorm van een midgetgolfbaan. Een videotheek winkel gevestigd in de luchthaven biedt toegang tot een verscheidenheid van vliegend materieel. De kleine terminal biedt ook vervoer van en naar München, op ongeveer 45 minuten rijden met de auto, met de trein, taxi of bus. Autoverhuur worden vertegenwoordigd door verschillende bedrijven in de terminal. Extra toegang tot hotelaccommodatie, restaurants en diensten zijn beschikbaar in het nabijgelegen centrum van München.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen