autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kopenhagen Luchthaven

Startpagina > Denemarken > Autohuur Kopenhagen Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kopenhagen Luchthaven. Autohuur in Kopenhagen Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Kopenhagen Luchthaven

Autoverhuur Kopenhagen Luchthaven
Autohuur Kopenhagen Luchthaven

Copenhagen Luchthaven is ook bekend als Kastrup Luchthaven (IATA Code: CPH) en is de grootste en drukste luchthaven in Denemarken. Met zijn drie start-en landingsbanen en drie terminals, de luchthaven verwerkt meer dan 23 miljoen passagiers per jaar. De meeste van deze passagiers zijn internationale en profiteer van meer dan 243.000 vluchten vanaf de luchthaven per jaar. De luchthaven is eigenlijk gelegen op het eiland Amager en ongeveer vijf mijl van het centrum van Kopenhagen. De luchthaven dient als een belangrijke hub voor Scandinavian Airlines, Novair en Thomas Cook Airlines, onder anderen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Tientallen binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen dienst luchthaven van Kopenhagen en de overgrote meerderheid van hen bieden toegang tot internationale passagiers. Belangrijke dragers omvatten Aeroflot, Air Berlin, Air Canada, Air France, British Airways, KLM, Lufthansa, Qatar, en Scandinavian Airlines. De meest populaire routes door Copenhagen Luchthaven zijn bestemmingen te Londen, Oslo, Stockholm, Aalborg, en Parijs.

Luchthaven Faciliteiten

Copenhagen Luchthaven biedt een breed scala aan voorzieningen en diensten voor reizigers die tientallen eten en drinken opties omvatten. Deze opties variƫren van grab-and-go kiosken te gaan zitten restaurants. De Caviar House en Prunier Seafood Bar zorgen voor een goede lokale keuken opties. Een aantal bars en cafes, juice bars en koffiehuizen zorgen voor extra keuzes. De luchthaven is uitgerust met een spa-en wellnesscentrum. Tientallen winkels en duty-free en belastingvrije winkels bevinden zich in de terminals.Een aantal lounges en het Hilton Copenhagen Luchthaven op het terrein dienen zakenreizigers. Vervoer van en naar de luchthaven wordt verzorgd door shuttles, taxi's en metro busdiensten. Autoverhuur diensten worden geleverd door Avis, Europcar, Hertz, Budget en Sixt. Verhuurbedrijven zijn gevestigd in Terminals een en drie.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen