autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Denemarken

Startpagina > Denemarken

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Denemarken. Autohuur in Denemarken omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Kopenhagen Luchthaven

from 19,-

per day

 

Billund Luchthaven

from 21,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Aalborg Luchthaven
Aarhus Tirstrup Luchthaven
Billund Luchthaven

Kopenhagen Luchthaven

Esbjerg Luchthaven

Karup Luchthaven

Odense Beldringe Luchthaven


Randers Luchthaven

Skive Luchthaven

Sønderborg Luchthaven

Gids Denemarken

Autoverhuur Denemarken
Autohuur Denemarken

Informatie

Denemarken ligt in Noordwest-Europa, een schiereiland van land dat zich uitstrekt van Duitsland en omgeven door de zee aan haar oostelijke, noordelijke en westelijke kusten.Denemarken is een land van boeiende en gevarieerde geschiedenis, het meest bekend als het land van de Vikingen, zeevaarders en ontdekkingsreizigers. De Noordzee en de Oostzee en talrijke omliggende eilanden grens Denemarken. Denemarken heeft een landmassa van ongeveer 43.000 vierkante kilometer en aandelen slechts een grens met een ander land - Duitsland, een land van lage, glooiende vlaktes en kustgebieden.
Denemarken staat bekend als het thuisland voor veel bekende mensen, waaronder schrijver Hans Christian Andersen, de kastelen en de prachtige natuur, de visgerechten en zijn vriendelijke mensen.

Bevolking en Taal

Denemarken heeft een bevolking van ongeveer 5.000.000 mensen die Deens spreken als hun hoofdtaal. De zwaan is gedoopt als hun nationale vogel. Etnische groepen in Denemarken opgenomen Scandinaviërs van Noorse, Deense en Zweedse afkomst, evenals uit het Duits, Turks, en Inuit invloeden.Met ongeveer vijf miljoen inwoners, Denen spreken voornamelijk Deens, maar Engels is een gemeenschappelijke tweede taal.

Religie

De belangrijkste religie in Denemarken is Evangelisch Lutherse, hoewel andere christelijke denominaties inclusief de katholieke en protestantse worden beoefend in het land. Minder dan 5% van Denemarken bewoners oefenen islam of andere religies.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en biedt bijna een miljoen inwoners. Echter, andere grote steden en toeristische bestemmingen in het land op te nemen Odense, Aalborg en Aarhus.Denemarken is een democratisch land van Scandinavië, en behoort tot de Europese Unie. Denemarken schoonheid is ongeëvenaard in Scandinavië, en bezoekers van Denemarken mag een groot aantal sites te missen, waaronder:

  • Tivoli Gardens ( Kopenhagen )
  • Dierentuin van Kopenhagen (Kopenhagen)
  • Het Nationaal Museum (Kopenhagen)
  • Hans Christian Andersen Museum ( Odense )
  • Bornholm Island

Klimaat

Denemarken heeft vier seizoenen, een aantal van hen veel koeler dan veel reizigers gewend zijn. In de winter, Denemarken gemiddeld een temperatuur van 5 ° C, maar in strenge winters kan de temperatuur dalen tot -20 ° C.

Economie

De belangrijkste valuta in Denemarken is de Deense kroon.De economie van Denemarken is relatief stabiel, en het land staat bekend om zijn duurzame energie, high-tech industrieën zoals de farmaceutische industrie, en vanwege zijn geografische ligging, een knooppunt in de zeevaart. Het bbp van Denemarken is ongeveer US $ 206.000.000.000 volgens een schatting 2011, met de industrie gericht op machines en vervoermaterieel, elektronica, meubelen, scheepsbouw, en farmaceutische producten en medische apparatuur. Denemarken exporteert iets meer dan 100 miljard dollar per jaar, vooral zuivel, vis en vleesproducten, meubels en machines, de handel meestal met andere Scandinavische landen en Duitsland. De invoer gemiddeld ongeveer US $ 1 miljard per jaar, waaronder graan, consumentengoederen, grondstoffen en chemicaliën.

Vervoer

Vervoer in Denemarken biedt een verscheidenheid aan opties voor bewoners en reizigers met inbegrip van de luchtwegen, spoorwegen, en wegen. Grote scheepvaart havens in Denemarken opgenomen Kopenhagen, Aalborg, Esbjerg en Fredericia.
De Danske Statsbaner is de grootste spoorweg-besturingssysteem in Denemarken, met het Centraal Station van Kopenhagen serveren talloze routes in heel Denemarken en Zuid in de richting van de Duitse grens. Feeën zijn ook gemeenschappelijke vormen van vervoer in Denemarken, als zijn passagiersvervoer over zee. Personen die te zien Denemarken dichtbij en persoonlijk worden aanbevolen auto huren of verhuur opties, zoals meer dan 73.000 kilometer aan verharde wegen bieden reizigers de toegang tot bijna elke hoek van het land.
Grote luchthavens zijn de Aalborg Luchthaven, ten dienste van de regio Noord-Denemarken, de luchthaven van Aarhus, ten dienste van de regio Midden-Jutland, en de luchthaven van Kopenhagen, waar de hoofdstad.Andere luchthavens zijn de Esbjerg Luchthaven, in het zuiden van Denemarken, en Odense Luchthaven, ook dienen het zuiden van Denemarken.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen