autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Cyprus

Startpagina > Cyprus

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Cyprus. Autohuur in Cyprus omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Larnaca Luchthaven

Paphos Luchthaven

 

Gids Cyprus

Autoverhuur Cyprus
Autohuur Cyprus

Inleiding:

Cyprus is gelegen aan de oostkant van de Middellandse Zee. Je zult het noorden van vinden Egypte, ten westen van Syrië, ten zuiden van Turkije en ten oosten van Griekenland.Het is bekend om zijn kant, wijn, aardewerk en manden vlechten.
In 1974 viel Turkije Cyprus, en als gevolg hiervan wordt gedeeld door de Groene Lijn en een VN bewaakte neutrale zone. Ondanks zijn divisie, is het opmerkelijk eenvoudig om te reizen tussen het noorden (de Turkse Republiek Noord-Cyprus) en het zuiden (de Republiek Cyprus en de enige erkende natie). Cyprus heeft het percentage in de wereld laagste misdaad.

Bevolking en taal:

De bevolking van de Republiek Cyprus was ongeveer 840.000 vanaf 2010. Er zijn naar schatting 285.000 Turken wonen in het Noorden, die niet zijn opgenomen in dit nummer.
In Cyprus, zijn er twee belangrijke godsdiensten: Grieks Orthodox (78% van de bevolking) en Muslim (18% van de bevolking). De officiële talen zijn Grieks en Turks, maar 76% van de mensen spreken ook Engels. De cultuur is een combinatie van Griekse en Turk.
Vrouwen moeten bescheiden te kleden, vooral in het Noorden.

Grote steden en toeristische bestemmingen:

Nicosia (Lefkosia) - De hoofdstad werd gesticht in 965 advertentie en heeft een bevolking van ongeveer 55.000.Rond de oude stad is een Venetiaanse muur gebouwd in de 16e eeuw om de stad te beschermen op het moment van de invasie. De Groene Lijn loopt door het midden van de stad. Aan de zuidkant van de lijn, vindt u Shacolas Tower Observatory, waar u kunt zien van het hele land door middel van telescopen, en het Etnografisch museum, gevuld met volkskunst en traditionele ambachten. Ten noorden van de Groene Lijn vindt u Bedesten, een cultureel centrum bekend om zijn historische architectuur, en de Mevlevi Shrine Museum, dat de geschiedenis van de Mevlevi orde (dansende derwisjen) vertelt vinden.

Lemesos (Limassol) - Deze stad is de drukste haven van Cyprus met een bevolking van iets meer dan 100.000.Ten oosten van de stad vindt u de ruïnes van Amathus waar gratis concerten soms worden gehouden in de zomer, en ten westen van de stad vindt u mijlen van stranden te vinden. In de stad vindt u de Lemesos Middeleeuws kasteel, dat werd gebouwd in de 14e eeuw meer dan Byzantijnse ruïnes, en de Cyprus Wine Museum, die een geschiedenis van het wijnmaken in Cyprus geeft te vinden.

Petra tou Romiou - Deze hotspot is langs de zuidelijke kust.Het is een van de twee vermeende sites waar Aphrodite kwam voort uit de zee (de andere is in Griekenland). Als je een goede foto, parkeer uw auto op ongeveer 1,5 km ten oosten van het.

Larnaka - Deze stad, met een bevolking van ongeveer 51.000, is de site van een van de drie internationale luchthavens.De Pierides Archeologische Stichting herbergt artefacten van Cyprus in de 19e eeuw Pierides herenhuis.U kunt ook zien wat er over is van het oude Kitron, inclusief de vijf tempels.

Choirokoitia - Dit is de eerste nederzetting in het oude Cyprus en is gedateerd op 7000 voor Christus. Bezoek de overblijfselen van de mudstone woningen of kijk door de gereconstrueerde cilindrische hutten om terug in de geschiedenis stap.

Famagusta - Deze stad was oorspronkelijk een enorm handelscentrum.Nu is het geslonken tot een bevolking van 43.000. Bekijk de geschiedenis van de Othello Toren (De Citadel) of bezoek de gevangenis van Namik Kemal, een Turkse dichter die durfde beledigen de Sultan. Net ten noorden van de stad zijn de ruïnes van het oude Salamis en oude Enkomi.

Pafos (Paphos) - Hoewel de stad heeft een bevolking van 33.000, de oude nederzetting ruïnes zijn goed opgegraven.U kunt vele mozaïeken, de agora (theater) en de Asclepion (healing center) te bekijken. Als je verder naar het noorden, kunt u de goed bewaarde Tombe van de Koningen.

Kyrenia - Riep de Jewel of Levant vanwege haar schoonheid, het heeft een bevolking van 27.000.Het kasteel van Kyrenia is compleet met een eigen martelkamer, schipbreuk museum en een galerie van het graf vindt, terwijl de oude stad heeft een heerlijke combinatie van Griekse en Ottomaanse ruïnes.

St. Hilarion Castle - Deze burchtruïne zijn alles wat je zou willen in een sprookjeskasteel vragen.Er zijn verborgen kamers en overwoekerde tuinen. Hoewel de werkelijke geschiedenis is niet zo magisch, de geruchten zijn dat het eens gehuisvest een feekoningin.

Klimaat:

Het klimaat wordt beschouwd mediterraan met hete, droge zomers van juni tot september, dat zo heet als 37 ° C. kan krijgen Het milde, koele winters van november tot maart kan vriestemperaturen in de bergen, maar de temperaturen zijn over het algemeen variërend hebben van 5 ° C-15 ° C. Met meer dan 320 dagen zon per jaar, het regent slechts ongeveer 20 centimeter van oktober tot maart.

Economie:

Het BBP van Cyprus is ongeveer 22180000000 $ (USD) in het Zuiden en 4400000000 $ (USD) in het Noorden. De Zuid maakt gebruik van de euro (€), en de Noord maakt gebruik van de nieuwe Turkse lira (YTL). Terwijl het Noorden blijft landbouw gebaseerd, heeft het Zuiden gericht op diensten en financiën. Het land importeert de meeste items zoals voedsel (zelfs vis), aardolie, machines, en andere consumptiegoederen. Zij exporteert aardappelen, druiven, wijn, cement, sigaretten, kleding en geneesmiddelen.

Vervoer:

Er zijn slechts drie grote luchthavens in Cyprus: Larnaka luchthaven, Pafos (Paphos) Luchthaven en de luchthaven Ercan.Ercan Luchthaven, die is gelegen in het noorden en ontvangt alleen vluchten van Turkije.Er zijn geen treinen.
Het bussysteem die rijdt tussen steden werd onlangs gecombineerd met een service taxi-systeem (die zich bezighoudt met maximaal acht personen) onder de regering. Echter, dit systeem is alleen beschikbaar in het zuiden. Verwacht tot een dertig minuten vertraging met een service taxi. Lokale bus routes naar enkele belangrijke toeristische trekpleisters zijn particulier eigendom en niet vaak lopen, vooral buiten het seizoen.
De wegen zijn uitstekend en goed gemarkeerde, die ervoor zorgt rijden is eenvoudig. Als u een auto huurt, moet je de beste ervaring met een 4WD cabriolet.
Taxi's zijn duur, maar vaak de enige transport beschikbaar buiten autohuur, vooral in het Noorden.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen