autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Columbia

Startpagina > Columbia

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Columbia. Autohuur in Columbia omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Bogota El Nuevo Dorado Luchthaven

Medellin Luchthaven

 

Gids Columbia

Autoverhuur Columbia
Autohuur Columbia

Introductie

Columbia is gelegen op het noordwestelijke puntje van Zuid-Amerika, gekoppeld aan Panama en grenst aan de Stille Oceaan en het Caribisch gebied op de westelijke grenzen, en wordt omgeven door Venezuela, Brazilië, Peru en Ecuador zijn noordoosten en zuidelijke grenzen.Columbia is het meest bekend om zijn koffie, zijn mooie badplaatsen, en het Andesgebergte, wat letterlijk splitst het land in tweeën tussen Pasto en Cúcuta.

Bevolking en Taal

Officiële taal van Columbia is het Spaans, bevolkt door talrijke etnische groepen naast inheemse Colombianen. Mestizo of mengsel van Indiaanse en blanke inwoners vormen de grootste etnische groepen, en blanke, mulat, en mengsels van zwarten, Indianen en de inheemse Indiaanse bevolking uitmaken van de rest.
Columbia wordt bewoond door 45 miljoen mensen in diverse omgevingen, van de drukke activiteit in de grote steden tot relaxte levensstijl genoten in de meer landelijke gebieden. Het merendeel van de bevolking (bijna 75%), is geclusterd in stedelijke gebieden, met inbegrip van Bogotá, met iets meer dan 8 miljoen inwoners, en Medellin, met bijna 3,5 miljoen inwoners, en Cali, met iets meer dan 2 miljoen inwoners.

Religie
De belangrijkste religie beoefend in Columbia is rooms-katholiek.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Colombiaanse hoofdstad stad Bogotá is een van de meest bevolkte van het land. Als toeristische bestemming, Bogotá biedt architecturale pracht, geschiedenis, en een aantal van de beste eten in de wereld. Andere populaire steden in Columbia onder Cartagena en Santa Marta, grenzend aan het Caribisch gebied, en Medellin, Buenaventura en Turbo, dicht bij de grens van Panama. Terwijl in Columbia, bezoek:

  • Old Town in Cartagena
  • Voormalig hacienda van Simón Bolívar bij Quinta de San Pedro Alejandrino in Santa Marta
  • Bogotá Plaza de Bolivar
  • Het Fort van Castillo de San Felipe de Barajas in Cartagena
  • Check de slangen op de Serpentario Nacional Amero in Leticia

Klimaat

Columbia heeft een verscheidenheid aan klimaten, van de milde temperaturen langs de Caribische en Noord-Stille Oceaan en warm en vochtig interieur, hoewel de uitlopers en de hogere gebieden van de Andes bergketens bieden koeler, minder vochtig klimaat. Verwachten tropische weer langs de kust en oostelijke vlaktes van Columbia, en koelere temperaturen in de hogere land.

Economie

De belangrijkste munteenheid in Columbia is de Colombiaanse peso.Columbia heeft een vrij stabiele economie en het BBP van ongeveer US $ 470.000.000.000. Columbia vertrouwt op haar service-industrie, industriële productie en de landbouw voor de beroepsbevolking. Belangrijkste agrarische Colombiaanse producten zijn koffie, tabak, bananen en rijst, terwijl de industrie zich richten op de verwerking van levensmiddelen, kleding en schoeisel fabrikant, en mijnbouw. Columbia exporteert ongeveer US $ 56000000000 per jaar aan koffie, bananen, kool en smaragden. Het land importeert ongeveer 50 miljard dollar per jaar aan industriële apparatuur, verbruiksgoederen, papier producten, en transport apparatuur.

Vervoer

Verplaatsingen Columbia is relatief eenvoudig, met een aantal verharde luchthavens, bijna 875 kilometer spoor en steden genieten van het gemak van bussen en taxi's maar ook auto huurt om rond te komen. Autohuur is een geliefd en aanbevolen manier van het hele steden en wegen reizen en koppelen Columbia steden, want het geeft mensen de mogelijkheid om hun eigen dienstregeling en bezienswaardigheden te stellen.
Grote luchthavens in Columbia zijn de Jose Maria Cordova International Luchthaven in Medellín, de Santa Marta - Simón Bolívar International Luchthaven in Santa Marta, de El Dorado International Luchthaven in Bogotá en de internationale luchthaven Rafael Núñez in Cartagena.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen