autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Shanghai Luchthaven

Startpagina > England > Autohuur Shanghai Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Shanghai Luchthaven. Autohuur in Shanghai Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Shanghai Luchthaven

Autoverhuur Shanghai Luchthaven
Autohuur Shanghai Luchthaven

Shanghai Pudong International Luchthaven (IATA code PVG) is gelegen in de provincie Shanghai in het oosten van China, een van de grootste internationale luchthavens in China. Shanghai luchthaven is een belangrijke hub voor Aziatische reis en dient als belangrijke internationale hubs voor Shanghai Airlines, China Eastern Airlines en China lucht.
Shanghai Pudong International Luchthaven is een ultra-moderne faciliteit ondergaat buurt voortdurende expansie. Winkelstraten en restaurants zijn beschikbaar als zijn 28 boarding bruggen, ongeveer 76 gates en pieren terminal verbonden door gemakkelijk toegankelijke doorgangen. Shanghai Pudong International Luchthaven heeft twee belangrijke passagiersterminals, omgeven door een totaal van zes landingsbanen. Een derde passagiersgebouw is in plannen voor de bouw vanaf 2015, alsmede om extra banen en een satelliet terminal.Tot op heden, de Shanghai Pudong International Luchthaven bedient circa 60 miljoen passagiers op jaarbasis.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Shanghai Pudon internationale luchthaven is gastheer voor bijna 90 wereldwijde luchtvaartmaatschappijen en dient net onder 200 bestemmingen. De helft van het passagiersvervoer in het Shanghai Pudong International Luchthaven is een internationaal karakter. Grote luchtvaartmaatschappijen geserveerd in Shanghai Pudong International Luchthaven zijn onder andere Air France, Aeroflot, Air New Zealand, American Airlines, British Airways, Finnair, Japan Airlines, Lufthansa, Qantas en United Airlines, onder anderen. Populaire bestemmingen zijn mainlaind China, Australiƫ, Parijs, Tokio, Londen en Berlijn.

Luchthaven Faciliteiten

Voorzieningen in de luchthaven zijn onder meer tal van duty-free winkels kiosken en winkels, meer dan een dozijn restaurants, en een drie-sterren gewaardeerde hourly hotel gelegen in de belangrijkste terminal gebouw. Een bank en medische klinieken zijn ook beschikbaar voor reizigers. De wachtruimte in Terminal 2 biedt een overdekte speeltuin voor kinderen.
De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar per trein, bus en taxi, en tal van autoverhuur zijn beschikbaar op Shanghai Pudong International Luchthaven, met inbegrip van belangrijke en internationale binnenlandse opties in verhuurbedrijven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen