autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur China

Startpagina > China

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in China. Autohuur in China omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Beijing Luchthaven

Hong Kong Luchthaven

Shanghai Luchthaven

Gids China

Autoverhuur China
Autohuur China

Introductie

China is een van de grootste Oost-Aziatische landen in de wereld, die bijna tien miljoen vierkante kilometer, met grenzen bereiken van de oevers van de Gele Zee, de Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee aan de oostkust tot aan de grenzen van Afghanistan, Kazachstan, Pakistan en Indië in het westen en zuidwesten.
China is een oud land, dat dateert uit meer dan 5.000 jaar, en het ontstaan ​​van tal van moderne uitvindingen en technologieën, waaronder buskruit, vuurwerk, acupunctuur, evenals enkele van de mooiste monumenten en historische sites in de wereld. China is het land van de Grote Muur, de Verboden Stad, en een aantal van de vriendelijkste mensen in de wereld.

Bevolking en Taal

De geschatte populatie van China varieert meer dan een miljard. Tal van etnische groepen wonen in alle provincies in China, waaronder Han, Mongools, Manchu, Tibetaans, en Hui, om er maar een paar te noemen. Op het vasteland van China, Mandarijn is de meest gesproken dialect, terwijl in Hong Kong, Kantonees of Yue wordt gesproken.In Shanghai, Wu of Shanghainese wordt gesproken. De Mongoolse dialect is de officiële dialect van provincies in het noorden van China, grenzend aan Mongolië, terwijl Tibetaans is de officiële dialect van Tibet.
Religie in China is net zo divers als de taal dialecten en etniciteiten. De meest voorkomende religies beoefend in China onder meer de Taoïstische of Taoïstische praktijken, Boeddhisme. Een zeer klein percentage van de Chinese behoren tot christen of moslim geloof.
Vanwege de talrijke etnische, culturele diversiteit in China is levend en wel, zoals het is "vriendelijk" competitie en vergelijkingen tussen etniciteiten. De Chinezen zelf onderscheiden zich tussen "Noord-Chinees" en "Zuid-Chinese". Stereotypen heersen in China. Zuid-Chinese neiging om te eten meer rijst gebaseerde voedingsmiddelen in tegenstelling tot de Noord-Chinezen, die eet meer op basis van tarwe voedingsmiddelen. Noord-Chinese neiging om Mandarijn dialecten spreken, terwijl de Zuid-Chinese spreken meer Kantonees, Wu en Hakka dialecten.

Grote steden en toeristische bestemmingen

China is een land van grote stedelijke gebieden, alsmede landelijke vlaktes, landbouwgrond, en berggebieden met verspreide bevolking in kleinere steden.Beijing, de hoofdstad van China, is de thuisbasis van meer dan 12 miljoen Chinese burgers, terwijl Shanghai, geclassificeerd als een van de meest moderne en high-tech steden in China, is de thuisbasis van meer dan 16 miljoen Chinezen.
Andere belangrijke steden in China onder meer Chongqing, Shenzhen en Guangzhou. Bezoekers van China moet stoppen en te zien:

  • De Grote Muur (Beijing)
  • De Verboden Stad (Beijing)
  • Tiananmen Square (Beijing)
  • De Xi'an (Terracotta Leger in Xi'an)
  • Victoria Peak ( Hong Kong )

Klimaat

Het klimaat in China in de winter en zomer verschilt per regio. Berggebieden, zoals Tibet zijn van nature koeler gedurende het jaar en dan de woestijnen of vlakten van Mongolië of centraal China. Zuidelijke regio's en provincies in China, zoals Guangzhou zijn tropische karakter, terwijl in de buurt van de noordelijke grenzen, zoals de provincie Liaoning, de temperaturen liggen dicht bij sub-arctische in de winter.

Economie

De belangrijkste munteenheid in China is de Yuan.China is sterk afhankelijk van natuurlijke hulpbronnen in de economische welvaart, evenals een snel groeiende bouwsector moeite om gelijke tred te houden met de behoeften van onze bevolking. Natuurlijke hulpbronnen in China omvatten, maar zijn niet beperkt tot de mijnbouw, en de winning van lood, zink, ijzererts evenals zeldzame elementen zoals uranium. China is nu de tweede grootste economie, vlak achter de Verenigde Staten, en industrie en agrarische productie heeft overschreden die van de Verenigde Staten.Het BBP van China is ongeveer 11 biljoen Amerikaanse dollar. China exporteert meer dan 1 biljoen USD per jaar, voornamelijk in elektrische en gegevensverwerkende apparatuur, medische apparatuur, textiel en kleding. China importeert ongeveer US $ 1 biljoen dollar, voornamelijk grondstoffen, inclusief materieel, kunststoffen, minerale olie en brandstoffen, alsook optische en medische apparatuur.

Vervoer

Het vervoer in China is uitgebreid, en biedt reizigers tal van opties, waaronder vliegreizen, trein, taxi's, en persoonlijke voertuigen. Toen in China, is het aanbevolen dat reizigers de voorkeur autoverhuur, zoals reizen per taxi zenuwslopende voor degenen die niet gewend aan de Chinese rijstijl kan zijn. Grote luchthavens in China onder meer de Beijing Capital Luchthaven, de internationale luchthaven van Guangzhou Baiyun, de Shanghai Hongqiao International Luchthaven, de Dongying Shengli Luchthaven (in de provincie Shandong), en de Shenyang Taoxian International Luchthaven in de provincie Liaoning.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen