autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Temuco Luchthaven

Startpagina > Chili > Autohuur Temuco Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Temuco Luchthaven. Autohuur in Temuco Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Temuco Luchthaven

Autoverhuur Temuco Luchthaven
Autohuur Temuco Luchthaven

Temuco Luchthaven (IATA Code: ZCO) is ook bekend door de lokale bevolking als de Maquehue Luchthaven. De inrichting is gelegen in het La Araucaní gebied van Chili (centrale onderste zone). De regionale luchthaven processen beperkt aantal passagiers uit de enkele baan en kleine terminal die vooral gebruik maken van de luchthaven als tussenstop of access point tot andere belangrijke verbindingen stad in heel Chili, waaronder Santiago.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vanwege de zeer kleine omvang, de Temuco Luchthaven biedt slechts twee binnenlandse Chileense dragers: LAN-diensten routes naar Santiago de Chile en Sky Airline serveert Santiago de Chile, Puerto Montt, en Concepción.

Luchthaven Faciliteiten

De kleine terminal in Temuco Luchthaven is een een-verhaal structuur die alleen de basis van de voorzieningen voor de passagiers biedt. Diensten vooral richten op bagage, inchecken en vertrek activiteiten. De toegang tot eten en drinken opties zijn beperkt, maar reizigers kunnen toegang tot een verscheidenheid aan restaurants, bank, en inwoning onderkomen in de buurt Maquehue. De stad is gelegen op slechts drie mijl afstand van de luchthaven. Autoverhuur diensten zijn beschikbaar en omvatten die door Avis, Budget, Honk en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen