autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Santiago Luchthaven

Startpagina > Chili > Autohuur Santiago Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Santiago Luchthaven. Autohuur in Santiago Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Santiago Luchthaven

Autoverhuur Santiago Luchthaven
Autohuur Santiago Luchthaven

De luchthaven van Santiago is ook bekend door de lokale bevolking als de Arturo Merino Benitez International Luchthaven Comodoro (IATA Code: SCL). De luchthaven is de grootste in Chili en diensten circa 15 miljoen passagiers van de twee start-en landingsbanen en de belangrijkste terminal. Toekomstige uitbreidingsplannen zijn aan de gang te verbeteren en upgraden van de luchthaven en de terminal. De luchthaven van Santiago is geclassificeerd als de drukste internationale toegangscode passagier point naar Chili en serveert een aantal van zowel binnenlandse als internationale carrierdiensten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De luchthaven van Santiago levert diensten door tal van nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij dragers omvatten Areolineas Argentinas, LAN Columbia, LAN Ecuador, en PAL Airlines.Deze toestellen bieden een aantal Zuid-Amerikaanse bestemmingen die onder meer Buenos Aires, Mendoza, Bogota, Lima, Quito, en meer. Internationale luchtvaartmaatschappijen zijn Air Canada, Air Europa, Air France, American Airlines, KLM en Qantas. Deze maatschappijen bieden internationale bestemmingen aan Sydney, Amsterdam, Madrid, Parijs, en Dallas / Fort Worth en Miami.De drukste internationale routes omvatten Buenos Aires, São Paulo, Lima, Miami en Madrid, met populaire binnenlandse routes die onder Antofagasta, Calama, Iquiqui, Concepción en Puerto Montt.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Santiago biedt een scala aan voorzieningen voor passagiers die bijna twee dozijn restaurants, bars en cafes, en vier belastingvrije duty winkels omvatten. Nog eens 70 winkels dragen de binnenlandse en internationale producten zijn een paradijs voor shoppers. De luchthaven terminals bieden ook VIP lounges en toegang tot tal van hotels die onder andere Holiday Inn en Hilton Garden Inn (gelegen net buiten het vliegveld eigenschappen).Huurauto opties worden geleverd door grote maatschappijen zoals Hertz, Avis en Enterprise, als binnenlandse aanbieders.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen