autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Concepcion Luchthaven

Startpagina > Chili > Autohuur Concepcion Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Concepcion Luchthaven. Autohuur in Concepcion Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Concepcion Luchthaven

Autoverhuur Concepcion Luchthaven
Autohuur Concepcion Luchthaven

Concepción Luchthaven is ook lokaal bekend als de Sur International Luchthaven Carriel (IATA Code: CCP). De inrichting is gelegen in de Bio Bio regio centraal Chili langs de kustlijn. Ingedeeld als de op een na grootste luchthaven in Chili de luchthaven bedient voornamelijk regionaal verkeer voor Sky Airlines en LAN Airlines. Zijn een landingsbaan en terminal bouwproces paar duizend passagiers per maand die vooral gebruik maken van de luchthaven als tussenstop of alternatieve route voor vluchten van en naar Santiago de Chile.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Twee regionale luchtvaartmaatschappijen bedienen Concepción luchthaven; LAN Airlines en haar vluchten naar Santiago de Chile en Sky Airlines met haar vluchten naar Santiago, Temuco en Puerto Montt.Het weer het toelaat vluchten kan zich ook uitstrekken tot Pucón.

Luchthaven Faciliteiten

Ondanks de kwalificatie als de op een na grootste luchthaven in Chili, zijn de terminal en diensten van Concepción relatief beperkt in omvang. Een VIP-lounge, een duty-free winkel, en toegang tot lichte maaltijden en drankjes zijn verkrijgbaar. Autoverhuur diensten worden geleverd door Honk, Auto Europa, Avis, Budget, Hertz en Europcar. Lokaal vervoer wordt vergemakkelijkt door taxi's en bussen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen