autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Chili

Startpagina > Chili

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Chili. Autohuur in Chili omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Antofagasta Luchthaven
Concepcion Luchthaven

Puerto Montt Luchthaven
Santiago Luchthaven

Temuco Luchthaven

Gids Chili

Autoverhuur Chili
Autohuur Chili

Introductie

Chili ligt in Zuid-Amerika, een dunne, smalle strook land dat de Stille Oceaan grenst aan de honderden mijlen van de kust, en ligt aan de noordelijke, noordoostelijke en oostelijke grenzen door Peru, Bolivia en Argentinië, respectievelijk.Chili staat bekend om zijn bergen, prachtige landschappen, de Atacama woestijn in het noorden, mijlen van ongerepte stranden en een prachtig interieur.
Chili is ook bekend om zijn Andesgebergte en meer dan drie dozijn actieve vulkanen, de meeste vooral Vulkaan Llaima, het land van de meest actieve. Vulkanische activiteit en aardbevingen komen relatief vaak voor in Chili.

Bevolking en Taal

De Chileense mensen spreken de officiële taal van het Spaans in het hele land, hoewel het Duits en Engels is ook zo goed gesproken als kleine smatterings van inheemse dialecten. Het land is de thuisbasis van 17 miljoen inwoners, met steden die grote clusters van de bevolking met minder dichte bevolking verspreid over landelijke en kustgemeenschappen.

Religie

Religie in Chili is vooral rooms-katholieke en andere christelijke denominaties inclusief de evangelische.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Santiago is de hoofdstad van Chili en meest bevolkte stad. Toeristen massaal naar de kust steden van het land elk jaar koudere klimaten ontsnappen en genieten van de ongerepte wateren van de Stille Zuidzee. De meest populaire toeristische bestemmingen in Chili onder meer Valparaiso, San Antonio, Concepcion en Puerto Montt.
Santiago, de hoofdstad, is de thuishaven van bijna zes miljoen inwoners, terwijl Valparaiso is de thuisbasis van iets meer dan 850.000 inwoners.Bezoekers van Chili kunnen zich verheugen op een aantal dingen te doen, zoals:

  • Lounge op het strand van Vina del Mar
  • Vissen voor de kust van Chili voor dag of meerdaagse avonturen
  • Kayak Futaleufu
  • Bezoek de Laguna San Rafael National Park

Klimaat

Het klimaat in Chili kan heel divers, maar het is meestal mild langs de kust lijn, met warmere temperaturen in de noordelijke woestijnen, mediterrane soort klimaat in de centrale gebieden, en vochtig, koeler en vochtig in het Zuiden. Chili is een land van grote en ruige Andesgebergte langs de oostgrens, en lage kustgebergte langs de oceaan kant, met vruchtbare valleien gevonden over de lengte van centraal Chili.

Economie

De belangrijkste munteenheid in Chili is de Chileense peso.Chili is sterk afhankelijk van de import en export goed voor bijna een derde van Chili BBP. Het BBP van Chili is ongeveer US $ 300.000.000.000, die zich baseert op landbouwproducten, fruit, groenten, vee en pluimvee, alsmede de mijnbouw, textiel, hout en houtproducten. Chili exporteert ongeveer US $ 81000000000 van grondstoffen per jaar, voornamelijk in levensmiddelen, papier, wijn, en chemicaliën. Chili importeert ongeveer 70 miljard dollar per jaar aan grondstoffen zoals telecommunicatie en elektrische uitrusting, voertuigen, industriële machines, en aardolieproducten.

Vervoer

Chili is de thuisbasis van bijna 80.000 kilometer aan verharde wegen, en 7.000 kilometer aan spoorlijnen. Tal van luchthavens in het land bieden een gemakkelijke toegang tot locaties in het land. In de steden en landelijke gebieden rondom steden en langs de kustlijn, autoverhuur zijn ook populair, en de makkelijkste manier om rond als je wat sightseeing te doen. Grote luchthavens in Chili omvatten maar zijn niet beperkt tot de Comodoro Arturo Merino Benitez International Luchthaven in Santiago, de Valparaiso luchthaven in Valparaiso, en de Cerro de internationale luchthaven van Moreno in Antofagasta.
De Teniente R. Marsh luchthaven gelegen in de Antarctische wateren en Magallanes regio serveert Antarctica, en is een populair startpunt voor particulieren werken, onderzoeken, of het verkennen van Antarctica.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen