autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Antofagasta Luchthaven

Startpagina > Chili > Autohuur Antofagasta Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Antofagasta Luchthaven. Autohuur in Antofagasta Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Antofagasta Luchthaven

Autoverhuur Antofagasta Luchthaven
Autohuur Antofagasta Luchthaven

Antofagasta luchthaven is ook bekend als de internationale luchthaven Cerro Morena (IATA Code: ANF). De luchthaven ligt op ongeveer zes mijl ten noorden van de stad in het noordelijke deel van Chili. De laatste jaren passagiersvervoer toegenomen. Met ingang van 2011, een miljoen passagiers gebruik van de luchthaven. Met een baan en een kleine terminal, de luchthaven is zeer regionaal en biedt beperkte vluchtmogelijkheden naar het noorden van Chili en de omliggende regio's. Deze regio staat bekend om zijn mijnbouw en is niet de mooiste in Chili. Het wordt niet beschouwd als een toeristische bestemming, maar dient als een populaire tussenstop naar andere locaties in het noorden van Chili.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vier binnenlandse luchtvaartmaatschappijen dienen als Antofagasta Luchthaven: Aerolinea Principal, LAN Express, PAL Airlines en Sky Airline. Populaire binnenlandse bestemmingen zijn Iquique, Santiago de Chile, La Serena, El Salvador, Lima en Arica en een paar anderen.

Luchthaven Faciliteiten

Door zijn kleine formaat Antofagasta Luchthaven biedt weinig voorzieningen voor reizigers. De basics zijn inclusief toegang tot lokale informatie en nabijgelegen hotel en autoverhuur accommodaties en diensten. Een beperkt aantal drank-en eetgelegenheden zijn beschikbaar in en rond de luchthaven. Toegang van en naar de luchthaven is beschikbaar via het openbaar vervoer, taxi's, en toegang tot een paar auto huren opties.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen