autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Toronto Luchthaven

Startpagina > Canada > Autohuur Toronto Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Toronto Luchthaven. Autohuur in Toronto Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Toronto Luchthaven

Autoverhuur Toronto Luchthaven
Autohuur Toronto Luchthaven

Toronto Luchthaven is ook bekend als de Toronto Pearson International Luchthaven (IATA Code: YYZ) en bedient de Greater Toronto Area en de omliggende regio's. Toronto Pearson Luchthaven is geclassificeerd als de drukste en grootste in Canada en verwerkt zo'n 35 miljoen passagiers per jaar met meer dan 430.000 vluchten vanuit de vijf start-en landingsbanen en drie terminals.De luchthaven dient als een belangrijke hub voor talrijke Canadese luchtvaartmaatschappijen met het grootste aantal nonstop binnenlandse vluchten naar de meeste grote en grote steden in de Canadese provincies. Het verstrekken van meer dan 75 luchtvaartmaatschappijen carriers en 155 internationale bestemmingen, de luchthaven is een van de weinige op het westelijk halfrond die regelmatig lijnvluchten naar zes continenten biedt.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Tal van wereldwijde luchtvaartmaatschappijen vanaf de luchthaven dat Air Canada, Aeroflot, Air France, Korean Air, Lufthansa, United, Egypt Air en Cathay Pacific omvatten. Populaire internationale bestemmingen zijn Wenen, Londen, Moskou, Hong Kong, Cairo, Dubai, Beijing, Warschau en Istanbul.Canadese regionale luchtvaartmaatschappijen en vervoerders reizen naar honderden bestemmingen binnen Canada. Populaire binnenlandse bestemming routes omvatten Saskatoon, Thunder Bay, Halifax, Edmonton, Montreal, Quebec, en Winnipeg.

Luchthaven Faciliteiten

Toronto Luchthaven is enorm in omvang, waardoor tientallen winkels en restaurants door zijn drie terminals, waaronder cafes, bars, en alles van fastfood tot grill en grill eetgelegenheden. De luchthaven biedt een aantal banken en wisselkantoren bureaus, limousine, pendel, bus en huurauto diensten van grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder Enterprise, Hertz, National en Avis. Autoverhuurbalies zijn toegankelijk op niveau 1 van de parkeergarages, toegankelijk voor beide terminals. Een interreligieuze ministerie, gratis WiFi, en talloze kunsttentoonstellingen zijn beschikbaar voor passagiers bekijken.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen