autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Canada

Startpagina > Canada

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Canada. Autohuur in Canada omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Toronto Luchthaven

from 22,-

per day

 

Vancouver Luchthaven

from 21,-

per day

         

Montreal Luchthaven

from 18,-

per day

 

Calgary Luchthaven

from 23,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Calgary Luchthaven
Campbell River Luchthaven
Castlegar Luchthaven
Charlottetown Luchthaven
Edmonton Luchthaven
Halifax Luchthaven
Hamilton Luchthaven

Kamloops Luchthaven

Kelowna Luchthaven
Kingston Luchthaven
Montreal Luchthaven
Ottawa Luchthaven
Quebec City Luchthaven
Regina International Luchthaven

Saskatoon Luchthaven

Thunder Bay Luchthaven
Toronto Luchthaven
Vancouver Luchthaven
Victoria Luchthaven
Winnipeg Luchthaven International
Yarmouth Luchthaven

Gids Canada

Autoverhuur Canada
Autohuur Canada

Canada is een van de grootste landen ter wereld, gelegen langs de noordelijke grens van de Verenigde Staten en verspreid over een enorme afstand tussen de Stille en de Atlantische Oceaan.Canada beslaat een oppervlakte van bijna 10.000 vierkante mijlen en, zoals de Verenigde Staten, heeft tal van tijdzones. Canada bestaat uit tien provincies en drie territoria, en staat bekend om haar natuur, prachtige terrein, en natuurlijk, hockey.
Canada heeft het meeste zoet water meren, rivieren en beken dan enig ander land in de wereld, en bijna tien procent van de Canadese grondgebied bestaat uit water, met meer dan twee miljoen meren die grenzeloze avonturen voor bezoekers te bieden.

Bevolking en taal

Canada is de thuisbasis van meer dan 35 miljoen mensen, voornamelijk uit Engels en Franse afkomst, hoewel een aantal inheemse indianenstammen, waaronder de Chippewa, de Cree en het Inuktitut, onder anderen, ook zwaar bevolken haar domein. De officiële talen van Canada zijn Engels en Frans, en straat en snelweg borden evenals gebouwen, bedrijven, en bezienswaardigheden zijn gelabeld in het Frans en Engels. Etnische groepen gevonden in Canada zijn een mengsel van die van de Franse en Europese afkomst, evenals die van de Britse Eilanden, evenals American Indian, en enkele Midden-Oosten, Afrika en Azië achtergronden.

Religie
De belangrijkste godsdienst beoefend in Canada is het rooms-katholicisme, gevolgd door Baptist, protestantse en lutherse evenals andere christelijke denominaties. Een zeer klein percentage van de Canadezen beoefend moslim, terwijl bijna 20% van de Canadese bevolking beweren atheïst of agnost temperamenten.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Talrijke steden in Canada behoren tot de meest bezochte, zoals Quebec , gevestigd in Quebec provincie, Toronto, gelegen in de provincie Ontario, en Victoria, gelegen in British Columbia, en Edmonton, gevestigd in Alberta.De Northwest Territories en Yukon provincies zijn zeer populair bij jagers en vissers die afkomstig zijn uit de hele wereld om een aantal van de beste die de wildernis van Canada te bieden hebben. Canada is ook bekend voor Nova Scotia, in Halifax, waar de slachtoffers van de Titanic zijn begraven, evenals Prince Edward Island, een rijke geschiedenis, het wild, en een aantal van de beste vissen in de wereld.

Hudson Bay is gevestigd in Canada, biedt een overvloed aan land-en wateractiviteiten, evenals een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van Canada, de voorkeur handel, en de Britse kolonisatie.

Klimaat

Het klimaat in Canada is net zo divers als haar inwoners. Temperaturen variëren in de zuidelijke regio's van het land om subarctische en arctische in de noordelijke regio's zoals Yukon en de Northwest Territories. Lente, zomer en herfst zijn relatief mild, maar de winter kan bitter koud met zware sneeuwval, sneeuwstormen en temperaturen onder nul gedurende de winter zijn.

Economie

De belangrijkste munteenheid van Canada is de Canadese dollar.Canada heeft een relatief stabiele economie, voornamelijk als gevolg van de high-tech industriële ontwikkeling. Met een BBP van meer dan US $ 1 biljoen dollar, het land is sterk afhankelijk van diensten, gevolgd door de industrie. Canada agrarische producten omvatten granen, fruit en groenten, vis en bosproducten, terwijl de industrie zich richten op visproducten, transportmiddelen, en onbewerkte evenals verwerkte mineralen, hout en papierproducten. Canada exporteert meer dan US $ 460.000.000.000 in grondstoffen zoals industriële machines, vliegtuigen, telecommunicatie en houtproducten. Canada importeert ongeveer US $ 460.000.000.000 in ruwe olie, elektriciteit en duurzame consumptiegoederen.

Vervoer

Talrijke luchthavens (meer dan 1000) dienen alle delen van Canada, met meer dan een miljoen kilometer aan wegen. Reizen per land komt vaker voor dan het spoor en de binnenwateren reizen in Canada, terwijl veel, door zijn omvang, afhankelijk van de luchthavens in het land doorkruisen. In de steden en op het platteland, autoverhuur zijn vooral populair, want ze geven bezoekers de kans om hun tijd te nemen een bezoek aan verschillende regio's op hun eigen schema. Grote luchthavens in Canada omvatten die niet beperkt zijn tot de Londen International Luchthaven, Niagara Falls / Niagara South Luchthaven, en Macdonald-Cartier International Luchthaven Ottawa in de provincie Ottawa, de Montreal Mirabelle International Luchthaven, Montreal Pierre Elliott Trudeau International Luchthaven en de Quebec / Jean Lesage International Luchthaven in Quebec provincie en Vancouver International Luchthaven en Victoria International Luchthaven in British Columbia.De Erik Nielsen Whitehorse International Luchthaven in Whitehorse, Yukon Territory, brengt de bezoekers naar het uiterste wildernis van Canada.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen