autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Brazilië

Startpagina > Brazilië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Brazilië. Autohuur in Brazilië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

São Paulo Guarulhos Luchthaven

from 111,-

per day

 

Rio De Janerio Galeao Luchthaven

from 14,-

per day

         

Brasilia Luchthaven

from 16,-

per day

 

Belo Horizonte Luchthaven

from 15,-

per day

         

Campinas Luchthaven

from 14,-

per day

 

Salvador Luchthaven

from 17,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Belem Luchthaven
Belo Horizonte Pampulha Luchthaven
Belo Horizonte Tancredo Neves
Brasilia Luchthaven
Campinas Luchthaven
Campo Grande Luchthaven
Caxias Luchthaven
Cuiaba Luchthaven
Curitiba Luchthaven
Fortaleza Luchthaven

Londrina Luchthaven

Maceio Luchthaven
Manaus Luchthaven
Morabá Luchthaven
Marilia Dr Gastao Vidigal Luchthaven
Maringa Luchthaven
Natal Luchthaven
Navagantes Luchthaven
Porto Alegre Salgado Filho Luchthaven
Recife Luchthaven

Rio De Janerio Galeao Luchthaven
Rio De Janerio Santos Dumont
Salvador Luchthaven
San Jose Dos Campos Luchthaven
Santa Cantarina Florianopolis
Sao Luiz Luchthaven
São Paulo Congonhas Luchthaven
São Paulo Guarulhos Luchthaven
Teresina Luchthaven
Tucurui Luchthaven

Gids Brazilië

Autoverhuur Brazilië
Autohuur Brazilië

Introductie

Brazilië is het grootste land in Zuid-Amerika, bekend om zijn prachtige (en soms naakt) stranden, prachtige mensen, de opwinding te vinden in Rio de Janeiro, en natuurlijk, voor de wereldberoemde Carnaval.Brazilië staat bekend om zijn koffie, vele tournees en verkenningen van de rivier de Amazone, en duizenden mijlen van de prachtige kustlijn langs de Atlantische Oceaan.

Bevolking en Taal

Brazilianen zijn een diverse groep van etnische groepen, met de helft van het Kaukasische ras, zowat de helft mulat of van gemengde witte en zwarte afkomst, en duizenden immigranten van de Japanse, Duitse en Midden-Oosterse culturen.De voertaal in Brazilië gesproken is Portugees, maar Spaans wordt ook gesproken in scholen. Andere talen gevonden door het hele land op te nemen Italiaans, Duits, Engels en Japans.

Religie

De belangrijkste religie van Brazilië is rooms-katholiek, gevolgd door een percentage van andere christelijke denominaties inclusief de protestanten. Interessant, Brazilië bewoners zelf ook classificeren als spiritualisten, en veel praktijk voodoo of Bantu, terwijl een klein percentage classificeren zichzelf als atheïst of agnost.
Bijna 200 miljoen mensen noemen Brazilië huis, veel geclusterd in haar grote steden.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Terwijl Rio de Janeiro is misschien wel de meest beroemde en populaire toeristische bestemming in Brazilië, met iets meer dan 11 miljoen inwoners, São Paulo, gelegen ten zuiden van Rio de Janeiro, is ook zeer populair.De hoofdstad van Brazilië is Brasilia, met iets meer dan drie miljoen inwoners.Salvador, Fortaleza en Sao Luis zijn ook populaire bestemmingen.Amazon River tours en exploratie trekken ook duizenden reizigers per jaar, met de stad Manaus die als een halve punt tussen de Noord-Atlantische Oceaan en van de Amazone tot diep in het binnenland, waar het verdwijnt in de wildernis van Columbia en Peru.Andere populaire toeristische bestemmingen in Brazilië omvatten maar zijn niet beperkt tot:

  • Breng wat tijd door in de Amazonia National Park
  • Bezoek Iguazú, op de grens van Brazilië, Paraguay en Argentinië
  • Lounge op het strand van Copacabana in Rio
  • Bezoek de Tijuca Rain Forest
  • Bekijk ook de watervallen in Taquauçú

Klimaat

De oostelijke kustlijn van Brazilië grenst aan de Atlantische Oceaan, terwijl de noordelijke en oostelijke grenzen zijn subtropisch in de natuur. De temperaturen in het hele land blijven gematigd tropisch het hele jaar, hoewel het weer en de temperaturen variëren, afhankelijk van de locatie, de vlakke, glooiende laagland in het noorden, smalle kustlijn ringweg en de bergachtige regio's elke ervaring koelere of warmere temperaturen, afhankelijk van de geografische locatie.

Economie

De belangrijkste munteenheid van Brazilië is de echte.Brazilië heeft een relatief stabiele economie als gevolg van de massale landbouw, mijnbouw en industrie. Het BBP van Brazilië gemiddeld ongeveer US $ 2,5 biljoen dollar, geteisterd door haar diensten industrieën, industriële en landbouw arbeidskrachten. Brazilië exporteert iets meer dan US $ 250 miljard aan grondstoffen jaar, voornamelijk in koffie, transportmiddelen en schoeisel, en de invoer ongeveer US $ 225.000.000.000 per jaar, voornamelijk in auto-onderdelen, elektronica, machines en chemische producten.

Vervoer

Reizen door Brazilië is een spannende ervaring, met tal van luchthavens, spoorwegen en bussen aan reizigers van hier naar daar te komen. In de steden en landelijke gebieden rondom steden, autoverhuur zijn zeer populair, omdat ze bezoekers toestaan ​​om de vrijheid van het rijden langs de kust op hun eigen, verkennen dieper in het binnenland, en genieten van meer autonomie. Grote luchthavens in Brazilië omvatten maar zijn niet beperkt tot de Dario Guarita vliegveld in São Paulo, de president Juscelino Kubitschek International Luchthaven in Brasilia, de Galeao-Antonio Carlos Jobim International Luchthaven van Rio de Janeiro, en de Mal.Cunha Machado internationale luchthaven in Sao Luiz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen