autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Bosnië

Startpagina > Bosnië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Bosnië. Autohuur in Bosnië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Sarajevo Luchthaven

Tuzla Luchthaven

 

Gids Bosnië

Autoverhuur Bosnië
Autohuur Bosnië

Introductie

Bosnië, een voorheen door oorlog verscheurde land gelegen in Zuid-Oost-Europa heeft vele jaren van oorlog en strijd doorstaan ​​sinds de val van de Sovjet-Unie en haar streven naar onafhankelijkheid. Vandaag, Bosnië, beter bekend als Bosnië en Herzegovina, is een klein land gelegen aan de oostelijke kant van de Adriatische Zee. Het land wordt begrensd door Servië naar het oosten, Kroatië naar het noorden, en Montenegro in het zuidoosten. Bosnië is het meest bekend om haar hoofdstad Sarajevo, gastheer van de 1984 Olympische Winterspelen.

Bevolking en Taal

Bosnië is een relatief klein land, en omringende net iets meer dan 50.000 vierkante kilometer land, en slechts tien vierkante kilometer van de waterlichamen. Haar 20-kilometer lange kustlijn is een populaire bestemming voor inheemse Bosniërs als internationale reizigers, en haar bergen en dalen behoren tot de mooiste in de regio.
De Bosnische mensen spreken twee officiële talen - Bosnische en Kroatische. Servische dialecten worden ook vaak gesproken in het hele land. Bosnië is de thuisbasis van iets minder dan vier miljoen mensen, van wie de meerderheid zijn Bosnische oorsprong, evenals grote percentages van de Serviërs en Kroaten.

Religie

De belangrijkste beoefend religie in Bosnië is van het islamitische geloof, gevolgd door orthodoxe en rooms-katholieke en christelijke denominaties.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Sarajevo is de hoofdstad van de Bosnische stad, de thuisbasis van bijna 400.000 inwoners. Vandaag, Bosnië is een populaire bestemming voor vele die een glimp van deze voorheen onbekende en onontgonnen land met betrekking tot het toerisme te krijgen. De geografie van het land biedt tal van mogelijkheden voor zowel avonturiers en diegenen die de geschiedenis, ontwikkeling en architectuur van een van de oudste landen in Zuidoost-Europa te bestuderen. Sarajevo biedt bijna eindeloze mogelijkheden voor bezoekers, waaronder de oude binnenstad. Andere populaire bestemmingen in heel Bosnië zijn:

  • Sutjeska National Park
  • Zonnen langs de Adriatische Zee in Dubrovnik, Zagreb en Split
  • Blagaj of Tekja klooster, gebouwd in de 16e eeuw
  • De voormalige olympische piste van Jahorina Mountain, die de welverdiende reputatie van de beste ski-resort in de regio heeft
  • De Kravica watervallen
  • De middeleeuwse vesting op Kraljeva Sutjeska

Klimaat

Klimaat Bosnië is zo divers als de mensen. De beste tijden voor reizigers naar Bosnië te bezoeken zijn tijdens de maanden mei tot oktober, als het weer warm is. De winters in Bosnië zijn brutale en koud, met wind en sneeuw.

Economie

De belangrijkste valuta in Bosnië-Herzegovina is de Bosnië Marka of BAM. Als gevolg van jaren van strijd, Bosnië vandaag nog steeds worstelt met de overgang naar de mondiale economie markt, en het BBP zweeft op ongeveer 30 miljard dollar.De beroepsbevolking gericht op diensten, dan de industrie, en dan de landbouw. Industrieën Bosnië zijn sterk afhankelijk van de export van metaalertsen, munitie, en huishoudelijke apparaten, terwijl de landbouw is meer evenwichtig tussen tarwe gewassen, plantaardige gewassen en vee. Bosnië exporteren ongeveer US $ 6 miljard per jaar, vooral in kleding, metalen en hout, en de invoer ongeveer US 11 miljard dollar per jaar, voornamelijk in brandstoffen, voedingsmiddelen, machines en uitrusting.

Vervoer

Bosnië is de thuisbasis van een aantal grote luchthavens, maar het land ook sterk afhankelijk van spoorwegen en wegen voor transport. Reizigers in stedelijke gebieden zijn in staat om toegang te krijgen bussen en taxi's, evenals autohuur. Autoverhuur worden aanbevolen als een manier van reizen tussen de steden van Bosnië en schetsen het platteland, te wijten aan het gemak. Belangrijke luchthavens in Bosnië zijn de Sarajevo International Luchthaven in Sarajevo, de internationale luchthaven van Tesla in Tesla, en de Banja Luka International Luchthaven in Banja Luka.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen