autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur België

Startpagina > België

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in België. Autohuur in België omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Antwerp Luchthaven

Brussel Charleroi Luchthaven

Brussel Zaventem Luchthaven

 

Liège Luchthaven

Gids België

Autoverhuur België
Autohuur België

Introductie

België ligt aan de noordwestelijke kust van West-Europa, begrensd door Frankrijk in het oosten, de Noordzee in het noorden, en door Duitsland, de Nederland en Luxemburg langs de zuidelijke en oostelijke grenzen. België is de thuisbasis van een groot aantal vormen van architectuur, van gotiek tot barok, en de thuisbasis van vele beroemde schilders, beeldhouwers, musici en auteurs. Tal van provincies in heel België bieden sightseeing mogelijkheden en avonturen voor bezoekers, evenals een onderdompeling in duizenden jaren van geschiedenis en cultuur.

Bevolking en Taal

Heel België, worden vele talen gesproken, waaronder het Nederlands, Frans, Duits of dialecten die aspecten van alle drie te combineren. Als zodanig, België biedt drie officiële talen, Duits, Frans en Nederlands. Verschillende etnische groepen noemen België hun huis, waaronder een groot aantal van die van Vlaamse afkomst, gevolgd door Walen, verspreid over een verscheidenheid van België provincies.
België is de thuisbasis van meer dan 11 miljoen mensen van Belgische origine, alsook uit de buurlanden, rijk aan Vlaamse, de Franse en Duitse gemeenschappen.

Religie
De belangrijkste religie beoefend in België is Christelijk, voornamelijk rooms-katholiek, terwijl een kleiner deel van anderen beoefenen andere religies, waaronder het protestantisme en zeer kleine deelverzamelingen dat de islamitische praktijk, boeddhistische en andere geloven.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Brussel is de hoofdstad van België, met een bevolking van bijna twee miljoen inwoners, biedt een scala aan architectonische, culturele en uitgaansgelegenheden voor bezoekers. Andere populaire en vaak bezochte steden in heel België onder meer Luik, Bastogne, Antwerp en Zeebrugge, aan de kust van de Noordzee. Veel bezoekers komen naar België om ere van de gevallen van talrijke oorlogen, zoals België was het strijdtoneel voor tal van gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog, maar ook van de Tweede Wereldoorlog, gelegen als het is tussen Frankrijk en Duitsland.
Andere populaire toeristische bestemmingen in België zijn:

  • Bezoek de vele musea in Brussel, Antwerp en Gent
  • Neem in het ontzag van het Centraal Station in Antwerp
  • Battle of the Bulge website
  • Bezoek Flanders Fields, beruchte Wereldoorlog slagveld, en de beroemde rode papaver velden, een symbool van de slachtoffers die daar stierf

Klimaat

België heeft een gematigd klimaat het grootste deel van het jaar, met zachte winters en koele zomers. Vlaktes van België naar het noordwesten, glooiende heuvels in de centrale regio van het land en de bergen van de Ardennen in het zuidoosten bieden een verscheidenheid aan klimaten, afhankelijk van het seizoen.

Economie

De belangrijkste munteenheid van België is de euro. België is sterk afhankelijk van de handel met andere landen van de Europese Unie, met name Duitsland. Met een BBP van ongeveer US $ 413.000.000.000, Oostenrijkse economie is sterk afhankelijk van diensten, gevolgd door de industrie, met zeer weinig ontwikkeling van de landbouw.Landbouw beperkt tot groenten en fruit, wat dieren en kleine porties tabak gewassen. Belangrijkste industrieën van het land omvatten transport apparatuur, engineering-producten, basismetalen en wetenschappelijke instrumenten. België exporteert iets meer dan US $ 330.000.000.000 per jaar, voornamelijk in metalen en metaalproducten, machines en materialen. Het land importeert ongeveer US $ 340.000.000.000 per jaar, voornamelijk grondstoffen zoals geneesmiddelen, grondstoffen, olie en levensmiddelen.

Vervoer

Autohuur is de aanbevolen manier van heel België reizen voor toeristen, waardoor bezoekers de tijd om echt een van de mooiste landen in West-Europa op hun gemak te verkennen. Grote netwerken en bussen spoor, taxi's en vliegreizen in heel België is ook beschikbaar. Grote luchthavens in België onder meer de Internationale Luchthaven Antwerp in Antwerp, de luchthaven van Zaventem in Brussel en in Luik, de Liège Luchthaven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen