autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Sydney Luchthaven

Startpagina > Australië > Autohuur Sydney Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Sydney Luchthaven. Autohuur in Sydney Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Sydney Luchthaven

Autoverhuur Sydney Luchthaven
Autohuur Sydney Luchthaven

Sydney Luchthaven is ook bekend als de Kingsford Smith Luchthaven Sydney (IATA Code: SYD). Het is een van de grootste en drukste in Australië. De luchthaven in Sydney, New South Wales, dient als een belangrijke hub voor een aantal binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die Jetstar Airways, Virgin Australië en Qantas omvatten. Als een van de meest reisde toeristische bestemmingen in Australië en direct gelegen naast Botany Bay, is de luchthaven uitgerust met drie startbanen en drie terminals voor passagiers (twee binnenlandse terminals en een internationale terminal, gescheiden door een landingsbaan). De luchthaven verwerkt meer dan 35 miljoen passagiers per jaar met meer dan 280.000 vluchten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Talrijke wereldwijde luchtvaartalliantie carriers vliegen in en uit de luchthaven van Sydney. Deze maatschappijen zijn Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, Cathay Pacific, Delta Airlines, Fiji Airways, Japan Airlines en Korean Air.Binnenlandse vervoerders omvatten, maar zijn niet beperkt tot JetStar, Qantas, Tigerair Australië en Virgin Australia. Populaire internationale bestemmingen zijn Londen, Seoul, New Delhi, Peking, Buenos Aires, Kuala Lumpur, Abu Dhabi, Manilla, San Francisco en Los Angeles.Populaire binnenlandse bestemmingen zijn Canberra, Darwin, Melbourne, de Gold Coast, Perth.Seizoensgebonden bestemmingen zoals Broome zijn ook populair. De meest populaire binnenlandse routes vanuit Sydney omvatten Melbourne, Brisbane en de Gold Coast.De meest populaire internationale routes omvatten Auckland Nieuw-Zeeland, Singapore, Hong Kong en Los Angeles.

Luchthaven Faciliteiten

De binnenlandse en internationale terminal hallen bieden een breed scala van retail, restaurant, winkels en duty-free shopping mogelijkheden voor reizigers. Naar de winkel en een koopoptie en vervolgens items te verzamelen bij terugkomst. Apple Store Lonely Planet en zijn slechts een paar van de winkels in de terminals. Casual dining, bars en cafes en het type grab-and-go restaurants zijn beschikbaar in de binnenlandse en internationale terminals. Vervoer van en naar de luchthaven is gemakkelijk per auto, trein, taxi, en bussen, shuttles en limousines. Autoverhuur zijn beschikbaar via grote carriers zoals Budget, Hertz, Avis, Rode Vlek, Thrifty en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen