autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

De voordelen van een huurauto bij het reizen

 

Er zijn veel voordelen aan het huren van een auto wanneer je op reis bent. Deze voordelen kunnen het huren van een auto veel aantrekkelijker maken dan de andere mogelijkheden, zoals treinen of bussen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het huren van een auto:

Vrijheid

Het huren van een auto betekent dat je vrijheid en flexibiliteit hebt tijdens je reizen. Als je reist met de trein of met de bus en je toevallig iets mooi en aantrekkelijk ziet uit het raam zoals een nationaal park of een pittoresk dorpje, heb je geen manier om daar te stoppen. In je eigen huurauto heb je echter de vrijheid om echt spontaan en avontuurlijk te zijn op een manier die je reiservaring verrijkt.

Geen stress over slijtage of kilometerstand

Terwijl je natuurlijk goed voor je huurauto moet zorgen kan het lijken dat slijtage of extra kilometers bij een huurauto minder stresserend zijn dan bij je eigen auto. Je eigen persoonlijke voertuig mag veilig thuis blijven, onaangetast en onbeschadigd van je reizen. De kilometerstand blijft ook dezelfde in de plaats van snel op te lopen terwijl je een nieuwe stad of nieuw land verkent.

Meer betrouwbaar alternatief dan het openbaar vervoer

Een huurauto betekent dat je vervoer altijd klaarstaat wanneer je het nodig hebt terwijl je reist. Wanneer je beroep moet doen op het openbaar vervoer in het buitenland, zij het een trein of bus, ben je overgeleverd aan lastige schema's en ongeplande vertragingen. Iedereen die al eens een omleiding heeft moeten maken voor een staking van treinarbeiders kan getuigen van het gemak en de betrouwbaarheid van je eigen huurauto.

Geen zorgen over pannes

Ook al zijn pannes zeldzaam bij huurauto's, mocht je één tegenkomen ben je in goede handen. Autoverhuurbedrijven zijn verplicht om iemand met een vervangvoertuig te sturen, ongeacht waar je in panne bent gevallen en volledig kosteloos. Anderzijds, als je in panne zou vallen in een vreemde stad met je eigen voertuig sta je er alleen voor en moet je misschien dure en onverwachte herstellingen laten uitvoeren.

Routeflexibiliteit

In veel gevallen kan je een auto huren op een bepaalde locatie en hem inleveren op een andere locatie. Dit geeft je meer ruimte qua reisroute en kan de mogelijkheden van je reis uitbreiden.   Het kan je ook extra tijd geven op je reisbestemming aangezien het niet nodig is om uren of zelfs een hele dag te verspillen aan het inleveren van je auto op de plaats waar je aan je reis begon.

Probeer eens een nieuw voertuig!

Als je de aankoop van een nieuw voertuig overweegt kan het huren van een auto tijdens de vakantie een geweldige manier zijn om een specifiek model te testen op een veel grondigere wijze dan alleen een auto te testen bij een auto-dealer. Je krijgt de kans te ervaren hoe het zou voelen om eigenaar te zijn van een bepaald voertuig in normale omstandigheden. Het huren van een auto kan je anderzijds ook toestaan ​​om te ervaren hoe het voelt om te rijden met een ​​voertuig dat je graag zou hebben maar dat normaal gezien buiten je budget ligt. Huur een luxe sedan of cabrio voor een paar dagen en krijg een voorproefje van het luxeleven.

 

 

 

 

Albanië

Argentinië

Australië

België

Bosnië

Brazilië

Canada

Chili

China

Columbia

Cyprus

Denemarken

Duitsland

Egypte

Estland

Fiji

Filippijnen

Finland

Frankrijk

Griekenland

Hongarije

Ierland

IJsland

Indië

Indonesië

Israël

Italië

Japan

Jemen

Jordanië

Kameroen

Kroatië

Letland

Libanon

Litouwen

Luxemburg

Macedonië

Maleisië

Malta

Marokko

Mexico

Moldavië

Montenegro

Nederland

Nieuw-Zeeland

Noorwegen

Oekraïne

Oostenrijk

Peru

Polen

Portugal

Roemenië

Rusland

Saoedi-Arabië

Singapore

Slovenië

Slowakije

Spanje

Thailand

Tsjechië

Tunesië

Turkije

Venezuela

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Staten van Amerika

Zimbabwe

Zuid-Afrika

Zweden

Zwitserland

 
     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen