autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Tips voordat je een huurauto reserveert

 

Autoverhuur ABCD

Je kijkt uit naar je komende vakantie en hebt de meeste dingen al geregeld. Je vlucht en hotel zijn geboekt en er blijft je slechts één groot detail om te overwegen: je moet een huurauto reserveren. Voordat je eraan begint, hier zijn een paar te overwegen tips:

Welke grootte heb je nodig?

Een belangrijke factor bij het kiezen van een huurauto is de grootte. Enerzijds is een compacte auto meestal veel goedkoper. Anderzijds moet je er rekening mee houden dat je auto voldoende groot is voor je specifieke behoeften. Als je met meer dan één persoon reist, je kinderen meebrengt, veel bagage hebt, golf- of snorkeluitrusting meebrengt, etc., kan je kiezen voor een grotere auto met veel kofferruimte en een ruim interieur.

Heeft u een automatische of handgeschakelde versnellingsbak nodig?

Als je je ongemakkelijk voelt bij het besturen van een handmatige versnellingsbak of zoals veel mensen gewoon niet weet hoe het moet, kijk dan zeker na of je een automatisch voertuig huurt voor je reservering is afgerond. Als je daarentegen een handmatige versnellingsbak verkiest, kijk dan na of er één voor je beschikbaar is.

Lees de kleine lettertjes

Lees voordat je je reservering afrondt zeker eerst de huurvoorwaarden om zeker te zijn dat ze je schikken. Schenk in het bijzonder aandacht aan het brandstofbeleid (ben je verplicht om de auto vol af te halen en als dit het geval is, verhoogt het de prijs?) en de eventuele extra kosten. Enkele extra kosten om op te letten zijn onder andere kosten voor het huren van extra's zoals GPS en kinderzitjes, boetes voor het te laat of te vroeg inleveren en kosten voor een tweede bestuurder.

Is er een onbeperkt aantal kilometers inbegrepen bij de huurauto?

Als je niet van plan bent om bijzonder ver te rijden met je huurauto is dit waarschijnlijk niet onmiddellijk van toepassing. Als je echter wel van plan bent om tijdens je reis een heel eind te rijden met je huurauto kan de bijkomende toeslag voor het overschrijden van een bepaald aantal kilometers snel de prijs van je huurauto doen oplopen. In dat geval is het misschien beter om uit te kijken voor een andere deal.

Alleen nood aan een huurauto voor een enkele reis? Kijk uit voor extra kosten

Als je reisroute niet zal toestaan ​​om je huurauto terug naar de afhaallocatie te brengen, zou je aanzienlijke extra kosten op je rekening kunnen zien verschijnen. Veel autoverhuurbedrijven rekenen een verhoogde dagelijkse basisrente en/of een grote extra kost aan voor deze dienst omdat ze iemand naar de tweede locatie moeten sturen om de auto op te halen. Controleer altijd of dit het geval is voordat u boekt zodat je een nauwkeuriger beeld hebt van de kosten voor je huurauto.

 

 

 

 

Albanië

Argentinië

Australië

België

Bosnië

Brazilië

Canada

Chili

China

Columbia

Cyprus

Denemarken

Duitsland

Egypte

Estland

Fiji

Filippijnen

Finland

Frankrijk

Griekenland

Hongarije

Ierland

IJsland

Indië

Indonesië

Israël

Italië

Japan

Jemen

Jordanië

Kameroen

Kroatië

Letland

Libanon

Litouwen

Luxemburg

Macedonië

Maleisië

Malta

Marokko

Mexico

Moldavië

Montenegro

Nederland

Nieuw-Zeeland

Noorwegen

Oekraïne

Oostenrijk

Peru

Polen

Portugal

Roemenië

Rusland

Saoedi-Arabië

Singapore

Slovenië

Slowakije

Spanje

Thailand

Tsjechië

Tunesië

Turkije

Venezuela

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Staten van Amerika

Zimbabwe

Zuid-Afrika

Zweden

Zwitserland

 
     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen