autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Argentinië

Startpagina > Argentinië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Argentinië. Autohuur in Argentinië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Buenos Aires Newberry

from 13,-

per day

 

Córdoba Luchthaven

from 12,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Buenos Aires Ezeiza Luchthaven
Buenos Aires Newberry Luchthaven
Comodoro Rivadavia Luchthaven

Córdoba Luchthaven
Mar Del Plata Luchthaven
Mendoza El Plumerillo Luchthaven

Neuquen Luchthaven

Tucuman Luchthaven

Gids Argentinië

Autoverhuur Argentinië
Autohuur Argentinië

Introductie

Argentinië is een van de populairste en meest bezochte van de Zuid-Amerikaanse landen, een van Zuid-Amerika's meest stabiele, met zijn derde grootste economie.De hoofdstad Buenos Aires is al lang gediend als de ultieme toeristische bestemming door internationale reizigers. Argentinië heeft de reputatie van de meest bezochte land door buitenlanders in heel Zuid-Amerika.
De oorsprong van Argentinië zijn terug te voeren tot ongeveer 7000 jaar voor Christus, maar vandaag de dag, is het meest bekend om zijn prachtige natuur, het is prachtige stranden, tal van toeristische bestemmingen, en natuurlijk, de mooie Eva Perón, die samen met haar man Juan Perón, gecreëerd een politieke beweging in het midden van de 20e eeuw.

Bevolking en taal

Argentinië is de thuisbasis van meer dan 40 miljoen inwoners, met een mengsel van inheemse Argentijnen, evenals grote aantallen immigranten uit Australië, Canada, de Verenigde Staten en Europa, en dan met name Spanje en Italië.Argentinië is meestal blanke, maar ook geniet van de diversiteit met die van gemengde blanke en Indiaan afkomst.
De officiële taal in Argentinië gesproken is Spaans, maar ook andere talen vaak worden gesproken het hele land regio's, waaronder de Duitse, Italiaanse en Arabische dialecten uit het Midden-Oosten.

Religie

De belangrijkste religie in Argentinië is rooms-katholieke en andere christelijke denominaties, hoewel een klein percentage praktijken moslim, boeddhist, en andere geloven. Argentinië heeft een van de grootste populaties van het beoefenen van joden in Latijns-Amerika. Een kleine groep, ongeveer 4% respectievelijk 5% beweren dat ze agnost of atheïst.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië, met een bevolking van ongeveer 12 miljoen mensen, en een van de mooiste steden in het land. Andere populaire toeristische bestemmingen in Argentinië zijn San Juan, Bariloche, Santa Cruz, en Mendoza.In Buenos Aires, een aantal van de meest populaire sites zijn de Eco Yoga Park, en de Cementerio de la Recoleta, waar het graf van Eva Perón is gevestigd, evenals het aanbieden van bezoekers een blik in de rijke en interessante verleden van Buenos Aires.
Enkele van de meest populaire toeristische bestemmingen in Argentinië zijn onder andere:

  • Iguazu Falls (bij het Argentinië / Brazilië / Paraguay grens kruising)
  • Perito Morena Glacier - Patagonië
  • Bariloche gebied met zijn zeven meren
  • Valdez Peninsula - walvissen gaan spotten en zie zeeolifanten en pinguïns
  • Fitz Roy berg - een berg-klimmers favoriet

Klimaat

Gelegen in het zuidelijk halfrond, Argentinië heeft meestal een gematigd klimaat dat varieert tussen subtropisch in de noordelijke regio's om vrij koud en polaire in de verre zuidelijke regio's.

Economie

De belangrijkste munteenheid in Argentinië is de peso.Argentinië heeft een gezonde economie, met meer dan 7 miljard dollar van het BBP, een sterke afhankelijkheid van de industrie, de dienstensector en de landbouw en produceert duurzame consumptiegoederen, landbouwproducten, auto's en staal, onder anderen. Argentinië exporteert meer dan US $ 84000000000 van grondstoffen, waaronder benzine, petroleum, landbouwproducten, en voertuigen. Het land importeert ongeveer 70 miljard dollar ter waarde van grondstoffen, met inbegrip van organische chemicaliën, kunststoffen, en machines.

Vervoer

De belangrijkste wijze van vervoer in Argentinië is per spoor, hoewel het openbaar vervoer in de steden gebruikelijk is, gebruik te maken van taxi's, bussen, en gehuurde auto's. Care huurt zijn voorkeur voor toeristen die willen verkennen op hun eigen schema. Meer dan 150 verharde luchthavens bevinden zich in heel Argentinië, met grote luchthavens in Buenos Aires, op de Luchthaven Aeroparque Jorge Newbery of de Ministro Pistarini International Luchthaven.De gouverneur Francisco Gabrielle International Luchthaven serveert Mendoza, terwijl in Santa Cruz, kunnen reizigers de Puerto luchthaven van Santa Cruz te gebruiken.In Bariloche, gebruik dan de San Carlos Bariloche Luchthaven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen