autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Albanië

Startpagina > Albanië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Albanië. Autohuur in Albanië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Tirana

 

 

Gids Albanië

Autoverhuur Albanië
Autohuur Albanië

Introductie

Albanië ligt in Zuidoost-Europa, een nogal mysterieus land waarmee niet veel internationale reizigers zijn bekend. Albanië is het meest bekend om zijn gevoel van isolement, ondanks gemeenschappelijke randen met Griekenland, Macedonië en Montenegro, evenals de kustlijn van de Adriatische Zee en de Ionische Zee.Albanië is een relatief klein land, gelegen direct tegenover de hiel van Italië "hak", over de Straat van Otronto. Het land is een oud land dateert uit de middeleeuwen, en maakte ooit deel uit van het grote Ottomaanse Rijk.

Bevolking en taal

Albanië is geen groot land, bewoond door ongeveer 3 miljoen inwoners en een oppervlakte van bijna 29.000 vierkante mijl. Tal van minderheidsgroepen als autochtone Albanezen uitmaken demografie van het land, die Macedoniërs, Grieken, Montenegrijnen, Romani, en Balkan Egyptenaren omvat. De belangrijkste taal in Albanië gesproken is Albanees, verschillende dialecten van het Grieks worden gesproken in het Grieks-bewoonde regio's in het hele land. Etnische minderheden spreken Bosnisch, Servisch, Macedonische en andere dialecten.

Religie en Demografie

Albanië is verdeeld in 12 districten of administratieve provincies die gebieden van mooie laagland, bergen, en de kust bestrijken. De belangrijkste religie beoefend in Albanië is de islam. Ongeveer 70% van de Albanezen zijn moslim, maar inwoners van het land ook de praktijk religies zoals het rooms-katholieke of Albanees-orthodoxe. Veel Albanezen beweren geen religieuze overtuiging.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Grote steden in Albanië onder meer de hoofdstad Tirana met bijna een miljoen inwoners, evenals andere grote steden van Elbasan, Korçë en Shkodër.
Hoofdstad van Albanië stad Tirana, met een bevolking van ongeveer 400.000 inwoners.Mt. Dajt is de meest populaire site in Tirana, waar bezoekers de hele stad kunt bekijken.
De stad Berat is op de UNESCO World Heritage lijst als een van de oudste steden van het land en het is 'City of 1001 Windows' Ottomaanse en Albanese architectuur.
Gjirokastër is een andere UNESCO stad, ook bekend om zijn Ottomaanse tijdperk architectuur.
Albanië heeft ook de Lura National Park, met uitzicht op prachtige gletsjermeren en bergtoppen. Camping stranden zoals Drimades Beach zijn ook zeer populair.

Klimaat

Het klimaat in Albanië is afhankelijk van de geografische locatie. De kustgebieden genieten van mediterrane weerpatronen, terwijl de bergachtige regio's zijn van nature koeler. Winter de lage landen gemiddeld 7 ° C, met de zomer temperaturen die zelden meer dan 24 ° C in De winters zijn nat en bewolkt, en de zomers zijn heet en droog.

Economie

De nationale munteenheid in Albanië is het lek.Albanië economie worstelt om te slagen in de overgang van een gesloten naar een open markt samenleving. Albanië BBP is ongeveer US $ 205.000.000.000, hoofdzakelijk samengesteld uit diensten en de industrie arbeidskrachten. Albanië is sterk afhankelijk van zijn landbouw - vooral groente en tarwe gewassen evenals vee en zuivelproducten. Albanië's belangrijkste industrieën omvatten hout, textiel, mijnbouw en olie. Albanië export iets minder dan USD 2 miljard aan goederen per jaar, voornamelijk in levensmiddelen, textiel, ertsen en tabak. Albanië importeert ook ongeveer USD 5 miljard aan grondstoffen, vooral textiel, machines en uitrusting.

Vervoer

Vervoer in Albanië is divers, met een goed onderhouden snelwegen koppelen bijna alle delen van het land samen. De twee belangrijkste snelwegen in Albanië zijn de Albanië-Kosovo snelweg en de Vlor snelweg. Albanese spoorwegen controle van de rail systeem voor zowel prive-vervoer en vracht. In de steden, taxi's, bussen en autoverhuur zijn er in overvloed. Autoverhuur worden aanbevolen voor de bezoekers van plan om meer dan een paar uur verblijf in een van Albanezen mooie steden. Haar grote luchthavens zijn: Tirana of Tirana International Luchthaven, Gjirokastër (Regionaal) of Gjirokastër Luchthaven, en Kukës (regionale) of Kukës Luchthaven.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen